GeForce NOW 0x000001FB hatası

Ubrarex

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bu hatayla ilgili daha önce konular açılmış ama ne yazık ki çözüme ulaşılamamış. Ben bu sorundan 8 aydır muzdaribim. VPN kullanmıyorum. Türkiye sunucusu hariç Avrupa sunucularını da denedim sonuç aynı hüsran hep aynı hata söz konusu. Sizin bir çözüm yolunuz var mı?

Dosya Ekleri

• hata 2.PNG
    hata 2.PNG
    24,7 KB · Görüntüleme: 113
  • hata 3.PNG
    hata 3.PNG
    24,7 KB · Görüntüleme: 137
  • hata1.PNG
    hata1.PNG
    76,8 KB · Görüntüleme: 98
Nerede oturuyorsunuz ve hangi servera bağlanmaya çalışıyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba. Bu hatayla ilgili daha önce konular açılmış ama ne yazık ki çözüme ulaşılamamış. Ben bu sorundan 8 aydır muzdaribim. VPN kullanmıyorum. Türkiye sunucusu hariç Avrupa sunucularını da denedim sonuç aynı hüsran hep aynı hata söz konusu. Sizin bir çözüm yolunuz var mı?
DNS kullanıyor musun?

Oynadığınız oyunun yakın bir zamanda yeni sürümü çıktıysa oynayamazsınız. Bunun için maalasef beklemekten başka çağreniz yok. Geforce Now kendi serverlarını bu oyunun son sürümüne güncellemelidir.
Ek olarak GFN yi (geforce now) tekrar açarak herhangi yeni bir sürümü varmı diye kontrol edebilirsiniz, zaten varsa kendi otomatik yüklemeye başlar.

Paket kaybınız çok fazla.
Malesef.
Nerede oturuyorsunuz ve hangi servera bağlanmaya çalışıyorsunuz?
Hatay/Tr central 1
DNS kullanıyor musun?
O ayarlara hiç girmedim
Oynadığınız oyunun yakın bir zamanda yeni sürümü çıktıysa oynayamazsınız. Bunun için maalasef beklemekten başka çağreniz yok. Geforce Now kendi serverlarını bu oyunun son sürümüne güncellemelidir.
Ek olarak GFN yi (geforce now) tekrar açarak herhangi yeni bir sürümü varmı diye kontrol edebilirsiniz, zaten varsa kendi otomatik yüklemeye başlar.
Tr sunucusu açıldığından beri girmeye çalışıyorum hangi oyuna girmeye çalışsam aynı sorunu veriyor :(

Malesef.

Hatay/Tr central 1

O ayarlara hiç girmedim

Tr sunucusu açıldığından beri girmeye çalışıyorum hangi oyuna girmeye çalışsam aynı sorunu veriyor :(
Gayet normal. TR serverının bağlantısı iyi değil üstüne üstlük paket kaybınız çok fazla. Oynayamazsınız.

Maalesef.

Hatay/Tr central 1

O ayarlara hiç girmedim

TR sunucusu açıldığından beri girmeye çalışıyorum hangi oyuna girmeye çalışsam aynı sorunu veriyor :(

Ben yaklaşık 2 yıldır Avrupa'ya giriyorum fakat ben Avrupa'ya yakın bir ilde (Çanakkale'de) oturuyorum. Ama siz yine de size en yakın olan Avrupa sunucusu yani eu central 3'ü tercih edip girmeyi deneyin.
Eğer avrupaya bağlanmak isterseniz hesap açma konusunda yardımcı olabilirim

Ben yaklaşık 2 yıldır Avrupa'ya giriyorum fakat ben Avrupa'ya yakın bir ilde (Çanakkale'de) oturuyorum. Ama siz yine de size en yakın olan Avrupa sunucusu yani eu central 3'ü tercih edip girmeyi deneyin.
Eğer Avrupa'ya bağlanmak isterseniz hesap açma konusunda yardımcı olabilirim

Çok teşekkür ederim ilgin için maalesef onu da denedim ve aynı sorunla karşılaştım üstelik eu central 3'te hızımı 15 gösterdi ve üstüne üstlük 99 civarında bir paket kaybıyla karşılaştım. Hangi sunucuyu denersem deneyeyim çok yüksek bir paket kaybi görüyorum.

Çok teşekkür ederim ilgin için maalesef onu da denedim ve aynı sorunla karşılaştım üstelik eu central 3'te hızımı 15 gösterdi ve üstüne üstlük 99 civarında bir paket kaybıyla karşılaştım. Hangi sunucuyu denersem deneyeyim çok yüksek bir paket kaybi görüyorum.

15 göstermesi gayet normal benim de 24 dowloand olan internetimi 15 16 gösteriyordu. Durumuna çok üzüldüm. Çünkü zaten 200 250 kişi yaklaşık 1 2 saat zaman bekledikten sonra böyle bir sorunla karşılaşmanızın acısı tarif edilemez. Türkiye'de bu işi yapması için görevlendirilen gameplus+ o kadar açgözlü bir firmaki yanlışlarını saysam ömrünüz tükenir.
1-kötü bir Support
2-küçük serverlar
3-kötü bağlantılar
4-kötü bir internet sitesi ve giriş paneli
5-bu kadar kötü bir hizmete yüksek ücret alması

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı