Ardaeren54 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #12 SytxPng dedi: Zevk alamazsın. Genişletmek için tıkla... Zevk alıp almamak önemli değil oynansın yeter benim için. terabayt dedi: Hayır minimum 15 istiyor. Deneyebilirsin ama zevk alacağını sanmıyorum. O da 720p 30FPS için. Genişletmek için tıkla... Yavuz_Çetin dedi: Düzgün bir zevk yaşatmaz. Genişletmek için tıkla... Zevk alıp almamak önemli değil oynansın yeter benim için. Son düzenleme: 7 Mart 2023
SytxPng dedi: Zevk alamazsın. Genişletmek için tıkla... Zevk alıp almamak önemli değil oynansın yeter benim için. terabayt dedi: Hayır minimum 15 istiyor. Deneyebilirsin ama zevk alacağını sanmıyorum. O da 720p 30FPS için. Genişletmek için tıkla... Yavuz_Çetin dedi: Düzgün bir zevk yaşatmaz. Genişletmek için tıkla... Zevk alıp almamak önemli değil oynansın yeter benim için.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 7 Mart 2023 #13 Ardaeren54 dedi: Zevk alıp almamak önemli değil oynansın yeter benim için. Zevk alıp almamak önemli değil oynansın yeter benim için. Genişletmek için tıkla... Oynanmaz, büyük ihtimal bağlantı kesilir.
Ardaeren54 dedi: Zevk alıp almamak önemli değil oynansın yeter benim için. Zevk alıp almamak önemli değil oynansın yeter benim için. Genişletmek için tıkla... Oynanmaz, büyük ihtimal bağlantı kesilir.
Ardaeren54 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #14 579137 dedi: Oynanmaz, büyük ihtimal bağlantı kesilir. Genişletmek için tıkla... İlk Türkiye'ye geldiğinde almıştım çok takılmıyordu şimdi belki değiştirilmiştir diye konu açmak istedim.
579137 dedi: Oynanmaz, büyük ihtimal bağlantı kesilir. Genişletmek için tıkla... İlk Türkiye'ye geldiğinde almıştım çok takılmıyordu şimdi belki değiştirilmiştir diye konu açmak istedim.
pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #15 Ben 5 Mbps ile oynuyordum dün fakat yeni internet cektirdik 35 Mbps.