4 424230 Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 166 Çözümler 1 27 Mart 2021 #11 Lindamca dedi: 2 GB RAM ile oynuyorum? Tarayıcıyı açabilen PC yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Lindamca dedi: 2 GB RAM ile oynuyorum? Tarayıcıyı açabilen PC yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Vector076 Decapat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #12 424230 dedi: GeForce NOW, 2 GB RAM ile oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Google Chrome veya Microsoft Edge üzerinden oynanabiliyor. Uygulamasını indirmek zorunda değilsiniz. İnternet hizinizin 16Mbps'den fazla olması gerekiyor.
424230 dedi: GeForce NOW, 2 GB RAM ile oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Google Chrome veya Microsoft Edge üzerinden oynanabiliyor. Uygulamasını indirmek zorunda değilsiniz. İnternet hizinizin 16Mbps'den fazla olması gerekiyor.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 27 Mart 2021 #13 Chrome açabilen bir bilgisayar yeterlidir. Site de aşağıda. Experience GeForce NOW Gaming Anywhere & Anytime Instantly play the most demanding PC games and seamlessly play across your devices. play.geforcenow.com
Chrome açabilen bir bilgisayar yeterlidir. Site de aşağıda. Experience GeForce NOW Gaming Anywhere & Anytime Instantly play the most demanding PC games and seamlessly play across your devices. play.geforcenow.com
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.627 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #14 Ben oynuyorum.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.557 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #15 Ben 2 GB RAM, i3 M380, AMD Mobility Radeon HD 5000 series laptopumda sıkıntı olmadan GeForce NOW kullanabiliyordum. Sistemin yeter büyük ihtimalle.
Ben 2 GB RAM, i3 M380, AMD Mobility Radeon HD 5000 series laptopumda sıkıntı olmadan GeForce NOW kullanabiliyordum. Sistemin yeter büyük ihtimalle.
4 424230 Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 166 Çözümler 1 27 Mart 2021 #16 Lindamca dedi: 2 GB RAM ile oynuyorum? Tarayıcıyı açabilen PC yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Uygulamasından açtım Sisteminiz, akış yayınlamaya yetecek minimum gerekenleri karşılamıyor. Yazdı sanırım RAM vs. Den bahsediyor sanırsam. BreWerS dedi: GeForce NOW'u indirip kurmak belki sıkıntı çıkarabilir ama tarayıcı üzerinden de çalıştırabiliyorsunuz denemenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı üzerinden nasıl çalıştırabilirim?
Lindamca dedi: 2 GB RAM ile oynuyorum? Tarayıcıyı açabilen PC yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Uygulamasından açtım Sisteminiz, akış yayınlamaya yetecek minimum gerekenleri karşılamıyor. Yazdı sanırım RAM vs. Den bahsediyor sanırsam. BreWerS dedi: GeForce NOW'u indirip kurmak belki sıkıntı çıkarabilir ama tarayıcı üzerinden de çalıştırabiliyorsunuz denemenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı üzerinden nasıl çalıştırabilirim?
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 27 Mart 2021 #17 424230 dedi: Uygulamasından açtım. Sisteminiz, akış yayınlamaya yetecek minimum gerekenleri karşılamıyor. Yazdı sanırım RAM vs. den bahsediyor sanırsam. Tarayıcı üzerinden nasıl çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben bu hatayı almıştım. Nasıl çözdüğümu bilmiyorum. Ama sistem yetmemesiyle alakalı değil. Gerekli yazılımları kurmamış olabilirsin. Visual C gibi.
424230 dedi: Uygulamasından açtım. Sisteminiz, akış yayınlamaya yetecek minimum gerekenleri karşılamıyor. Yazdı sanırım RAM vs. den bahsediyor sanırsam. Tarayıcı üzerinden nasıl çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben bu hatayı almıştım. Nasıl çözdüğümu bilmiyorum. Ama sistem yetmemesiyle alakalı değil. Gerekli yazılımları kurmamış olabilirsin. Visual C gibi.
Vector076 Decapat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #18 424230 dedi: Uygulamasından açtım. Sisteminiz, akış yayınlamaya yetecek minimum gerekenleri karşılamıyor. Yazdı sanırım RAM vs. den bahsediyor sanırsam. Tarayıcı üzerinden nasıl çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Is Your Device Unsupported by GeForce NOW? (play.geforcenow.com) bu linki tarayıcınız üzerinden açıp deneyin.
424230 dedi: Uygulamasından açtım. Sisteminiz, akış yayınlamaya yetecek minimum gerekenleri karşılamıyor. Yazdı sanırım RAM vs. den bahsediyor sanırsam. Tarayıcı üzerinden nasıl çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Is Your Device Unsupported by GeForce NOW? (play.geforcenow.com) bu linki tarayıcınız üzerinden açıp deneyin.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 16 Haziran 2021 #19 424230 dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın konuyu hortlattım ama 2 GB RAM ile sorunsuz çalıştırabildiniz mi?
424230 dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın konuyu hortlattım ama 2 GB RAM ile sorunsuz çalıştırabildiniz mi?
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.627 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #20 The10thDoctor dedi: Hocam kusura bakmayın konuyu hortlattım ama 2 GB RAM ile sorunsuz çalıştırabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet evet çalıştırdım. Hatta Avrupa sunucularında bile rahatça oynayabiliyorum.
The10thDoctor dedi: Hocam kusura bakmayın konuyu hortlattım ama 2 GB RAM ile sorunsuz çalıştırabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet evet çalıştırdım. Hatta Avrupa sunucularında bile rahatça oynayabiliyorum.