Ali Bilgin
Hectopat
Çok net hız farkı var. Global'de bitrate düşük, sık sık donuyor ve görüntü piksel piksel oluyor. TR'de 1 saatte 2-3 kere donma yaşadım sadece.TR sunucusu ise bırakın Global girin hafif bir gecikme hariç hiç fark yok ayrıca 1 yada 10 dakika arası bekletiyor sadece.
50mbps ile 720p 60fps alırsınız diyor en fazla Türkiye testi yaptığımda akışa hazırsınız dedi rahatladım bir daha girmem Avrupa'da.TR sunucusu ise bırakın Global girin hafif bir gecikme hariç hiç fark yok ayrıca 1 yada 10 dakika arası bekletiyor sadece.
O teste bakmamak gerekiyor o veriler farklı çıkıyor art arda yapınca ben şahsen 6 ay global kullandım şimdi 1 ay TR kullandım hikayeli oyunlarda hiç fark hissetmedim.50mbps ile 720p 60fps alırsınız diyor en fazla Türkiye testi yaptığımda akışa hazırsınız dedi rahatladım bir daha girmem Avrupa'da.
İlk zamanlar kayıt oldum bırak sırayı beklemeyi sıraya giremiyorum şuan.Dostum, kayıt sırasına göre alıyorlar. Eğer ilk durulduğu zamanlar kayıt olsaydın Game+'ya girebilirdin şimdi. Biraz bekleyeceksin mecbur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.