Çözüm Ali Bilgin 15 Mart 2021 8-9 saat sürdü Total'de bekledim ve sonra pes ettim. Bu gönderiyi attıktan sonra 1 saat kadar daha bekledim ve çıktım.
8-9 saat sürdü Total'de bekledim ve sonra pes ettim. Bu gönderiyi attıktan sonra 1 saat kadar daha bekledim ve çıktım.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 15 Mart 2021 #2 Sabretmeniz gerekiyor demek ki Artı -1 Eksi
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 15 Mart 2021 #3 TR sunucusu ise bırakın Global girin hafif bir gecikme hariç hiç fark yok ayrıca 1 yada 10 dakika arası bekletiyor sadece. Artı 0 Eksi
TR sunucusu ise bırakın Global girin hafif bir gecikme hariç hiç fark yok ayrıca 1 yada 10 dakika arası bekletiyor sadece.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 15 Mart 2021 #4 Hocam beklemek yerine Half Life oynasanız daha çok keyif alırdınz. Ya da siz oynarken bu arkada devam etsin. Son düzenleme: 15 Mart 2021 Artı 0 Eksi
Hocam beklemek yerine Half Life oynasanız daha çok keyif alırdınz. Ya da siz oynarken bu arkada devam etsin.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.469 Makaleler 12 Çözümler 3 15 Mart 2021 #5 lampeonn dedi: TR sunucusu ise bırakın Global girin hafif bir gecikme hariç hiç fark yok ayrıca 1 yada 10 dakika arası bekletiyor sadece. Genişletmek için tıkla... Çok net hız farkı var. Global'de bitrate düşük, sık sık donuyor ve görüntü piksel piksel oluyor. TR'de 1 saatte 2-3 kere donma yaşadım sadece. Artı 0 Eksi
lampeonn dedi: TR sunucusu ise bırakın Global girin hafif bir gecikme hariç hiç fark yok ayrıca 1 yada 10 dakika arası bekletiyor sadece. Genişletmek için tıkla... Çok net hız farkı var. Global'de bitrate düşük, sık sık donuyor ve görüntü piksel piksel oluyor. TR'de 1 saatte 2-3 kere donma yaşadım sadece.
KS KS Ali Bilgin Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 786 Çözümler 5 15 Mart 2021 #6 lampeonn dedi: TR sunucusu ise bırakın Global girin hafif bir gecikme hariç hiç fark yok ayrıca 1 yada 10 dakika arası bekletiyor sadece. Genişletmek için tıkla... 50mbps ile 720p 60fps alırsınız diyor en fazla Türkiye testi yaptığımda akışa hazırsınız dedi rahatladım bir daha girmem Avrupa'da. Artı 0 Eksi
lampeonn dedi: TR sunucusu ise bırakın Global girin hafif bir gecikme hariç hiç fark yok ayrıca 1 yada 10 dakika arası bekletiyor sadece. Genişletmek için tıkla... 50mbps ile 720p 60fps alırsınız diyor en fazla Türkiye testi yaptığımda akışa hazırsınız dedi rahatladım bir daha girmem Avrupa'da.
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 15 Mart 2021 #7 Ali Bilgin dedi: 50mbps ile 720p 60fps alırsınız diyor en fazla Türkiye testi yaptığımda akışa hazırsınız dedi rahatladım bir daha girmem Avrupa'da. Genişletmek için tıkla... O teste bakmamak gerekiyor o veriler farklı çıkıyor art arda yapınca ben şahsen 6 ay global kullandım şimdi 1 ay TR kullandım hikayeli oyunlarda hiç fark hissetmedim. Artı 0 Eksi
Ali Bilgin dedi: 50mbps ile 720p 60fps alırsınız diyor en fazla Türkiye testi yaptığımda akışa hazırsınız dedi rahatladım bir daha girmem Avrupa'da. Genişletmek için tıkla... O teste bakmamak gerekiyor o veriler farklı çıkıyor art arda yapınca ben şahsen 6 ay global kullandım şimdi 1 ay TR kullandım hikayeli oyunlarda hiç fark hissetmedim.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 15 Mart 2021 #8 Dostum, kayıt sırasına göre alıyorlar. Eğer ilk durulduğu zamanlar kayıt olsaydın Game+'ya girebilirdin şimdi. Biraz bekleyeceksin mecbur. Artı 0 Eksi
Dostum, kayıt sırasına göre alıyorlar. Eğer ilk durulduğu zamanlar kayıt olsaydın Game+'ya girebilirdin şimdi. Biraz bekleyeceksin mecbur.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 15 Mart 2021 #9 Gojira dedi: Dostum, kayıt sırasına göre alıyorlar. Eğer ilk durulduğu zamanlar kayıt olsaydın Game+'ya girebilirdin şimdi. Biraz bekleyeceksin mecbur. Genişletmek için tıkla... İlk zamanlar kayıt oldum bırak sırayı beklemeyi sıraya giremiyorum şuan. Artı 0 Eksi
Gojira dedi: Dostum, kayıt sırasına göre alıyorlar. Eğer ilk durulduğu zamanlar kayıt olsaydın Game+'ya girebilirdin şimdi. Biraz bekleyeceksin mecbur. Genişletmek için tıkla... İlk zamanlar kayıt oldum bırak sırayı beklemeyi sıraya giremiyorum şuan.
KS KS Ali Bilgin Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 786 Çözümler 5 15 Mart 2021 #10 8-9 saat sürdü Total'de bekledim ve sonra pes ettim. Bu gönderiyi attıktan sonra 1 saat kadar daha bekledim ve çıktım. Artı -1 Eksi Çözüm
8-9 saat sürdü Total'de bekledim ve sonra pes ettim. Bu gönderiyi attıktan sonra 1 saat kadar daha bekledim ve çıktım.