GeForce Now AC Origins animus Control panel çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 7

XboxUser

Decipat
Yer
Sandalye
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. AC Origins Steam'de indirime girmişti Deluxe Edition almıştım. GeForce Now'dan oynuyordum ama animus Control panel çalışmıyor. Animus Control panel açtığımızda yeni bir Save oluşturdu animus hacked diye. O Save'e girdiğimde shift+f2 basıyorum Uplay'den animus Control Panel'i seçiyorum ama sadece yükleniyor işareti çıkıyor.

Dosya Ekleri

• animus control panel.PNG
    animus control panel.PNG
    385,3 KB · Görüntüleme: 229
Arkadaşlar öncelikle merhaba. AC Origins Steam'de indirime girmişti Deluxe Edition almıştım. GeForce Now'dan oynuyordum ama animus Control panel çalışmıyor. Animus Control panel açtığımızda yeni bir Save oluşturdu animus hacked diye. O Save'e girdiğimde shift+f2 basıyorum Uplay'den animus Control Panel'i seçiyorum ama sadece yükleniyor işareti çıkıyor.
Bende de aynı. Animus control panele yanlışlıkla bastım yeni save açtı sonradan öğrendim control panel olayını. Ama açılmıyor bende de.

Merhaba,

Yaklaşık 3-4 ay önce GeForce Now üzerinden oynadığımda animus Control panel açılıyordu, fakat şu an maalesef benim de aynı problemim var. Bilgisi olan varsa bizimle paylaşırsa çok memnun kalırım.

Merhaba,

Yaklaşık 3-4 ay önce GeForce Now üzerinden oynadığımda animus Control panel açılıyordu, fakat şu an maalesef benim de aynı problemim var. Bilgisi olan varsa bizimle paylaşırsa çok memnun kalırım.

Bende de hala çalışmıyor.
Artık açılmıyor bile. Animus Control Panel seçeneği yok. ESC menüsünden tıklayınca da olmuyor.

Dosya Ekleri

• bruh.PNG
    bruh.PNG
    864,2 KB · Görüntüleme: 349
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı