Grandson02 Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Masaüstü programında GeForce NOW düzgün çalışmıyor, görüntü ayna gibi yansıyor. Sıkıntının kaynağı ne olabilir? Dosya Ekleri Adsız.png 692,6 KB · Görüntüleme: 40 im1.png 48,4 KB · Görüntüleme: 40
Masaüstü programında GeForce NOW düzgün çalışmıyor, görüntü ayna gibi yansıyor. Sıkıntının kaynağı ne olabilir?
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 Ping değerlerini kontrol ettiniz mi?
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 3 Eylül 2022 #3 GtXLaerL dedi: Ping değerlerini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ping ile alakalı değil. Uygulamada problem var oyunda değil.
GtXLaerL dedi: Ping değerlerini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ping ile alakalı değil. Uygulamada problem var oyunda değil.
Grandson02 Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #4 GtXLaerL dedi: Ping değerlerini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Pingim 5-60 arası değişiyor.İnternetten yana sıkıntım yok ortalama 200 mbps alıyorum.geforce now'u crome üzerinden kullanabiliyorum fakat daha iyi performans için uygulamasından giriş yapmak istedim.
GtXLaerL dedi: Ping değerlerini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Pingim 5-60 arası değişiyor.İnternetten yana sıkıntım yok ortalama 200 mbps alıyorum.geforce now'u crome üzerinden kullanabiliyorum fakat daha iyi performans için uygulamasından giriş yapmak istedim.