Steam GeForce NOW GeForce NOW aile paylaşımı ile oyun oynanmıyor mu?

Baron Yasir

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle, merhaba. GeForce NOW üzerinden Steam aile hesabıma ait birkaç oyunu oynamak istiyorum fakat oyunlar senkronize edilmiyor. "oyna" olarak işaretlendiğinde tıklıyorum fakat oyunu yükle seçeneği geliyor. GeForce NOW aile desteklemiyor mu yoksa ben mi bir hata yaptım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Destekliyor. İstediğiniz oyunu GeForce NOW tarafında almış olarak işaretle diye bir seçenek var. Onu seçtiğiniz zaman oyna diyorsunuz ondan sonra ailedeki herhangi bir oyuna kolayca girilmesi gerekiyor.

Destekliyor. İstediğiniz oyunu GeForce NOW tarafında almış olarak işaretle diye bir seçenek var. Onu seçtiğiniz zaman oyna diyorsunuz ondan sonra ailedeki herhangi bir oyuna kolayca girilmesi gerekiyor.
İşte ona basıyorum, fakat oyun senkronize edilmiyor fakat normal steam aile paylaşımında var.

İşte ona basıyorum, fakat oyun senkronize edilmiyor fakat normal steam aile paylaşımında var.
Alınmış olarak işaretleye tıkladıktan sonra Yeniden Senkronazisyona değil 'Şimdi Değil' 'e tıklayın sonra bu oyunu aldınız mı diye gelen ekranda 'Evet,Devam Et' e tıklayın.Ardından Oyna butonuna tekrar tıklarsanız oyuna girecektir.

Alınmış olarak işaretleye tıkladıktan sonra yeniden senkronazisyona değil 'şimdi değil''e tıklayın sonra bu oyunu aldınız mı diye gelen ekranda 'evet, devam Et'e tıklayın. Ardından oyna butonuna tekrar tıklarsanız oyuna girecektir.

Denedim fakat, fakat Steam kütüphanesine atıp, oyunu "yükle" olarak gösteriyor. Cidden GeForce NOW'u anlamış değilim.

Denedim fakat, fakat Steam kütüphanesine atıp, oyunu "yükle" olarak gösteriyor. Cidden GeForce NOW'u anlamış değilim.
Oyunu sizin Steam hesabınızda görmediği için yükle diye seçenek çıkabilir yükle tuşuna bastıkdan sonra dakikasında yüklenmiyor mu sanırım her defasında yükle ibaresi çıkacaktır ve sende her defasında yükle tuşuna basıcaksın.

Destekliyor ben bir problem yaşamıyorum aile paylaşımında ama GeForce NOW'da bazen oyunlar yüklü olmadan geliyor 1 kere yükleyince bir daha hep yüklü geliyor oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı