GeForce NOW alınır mı?

Glank

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Sistemim 9 yıllık eski bir sistem ve bırak güncel olmayı eski oyunlarda bile kasıyor. Bunun için GeForce NOW almak istiyorum ama biraz bekledim açıkçası tam güvenemedim. Nasıl bir sistem olacak kullanıcı yorumları vs. zaten stoğu bitmiş ancak Haziran'da tekrar geleceği söyleniyor. Sizce alınır mı? Kullanan arkadaşların önerileri neler? Wi-Fi özelliklerimin ne olması gerek nereden bakabilirim (Wi-Fi özellikleri derken galiba GHz diye bir şey varmış)? İnternet hızım aşağıda mevcut.
Anlık olarak test ediyorum (kablosuz bağlantı, kablolu ile bağlayınca 50 dow 10 upload görebildim maksimum).

Ekran Görüntüsü (701).png

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Seninkinin aynısı seviyede bir internet ile aldığım sonuç güzeldi. Rekabetçi oyunlarda performansını etkileyebilir o yüzden ondan çok bir verim alamazsın. Onun dışında kullanılabilir.

NVIDIA GeForce Now, Windows işletim sistemli bilgisayarlarda yeterli internet altyapısı ile kullanılabiliyor. 64 bit Windows 7 ve daha yeni sürümlerde çalışan servis, 32 bit işletim sistemlerinde kullanılamıyor. Windows için diğer sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

– İşletim sistemi: Windows 7, Windows 8 ve 8.1, Windows 10 (64 bit)
– İşlemci: Çift çekirdekli 2.0 GHz ve üstü x86-64 işlemci
– Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
– Ekran kartı: DirectX 11 destekli ekran kartı: NVIDIA GeForce 600 ve daha yenisi, AMD Radeon HD 3000 ve daha yenisi, Intel HD Graphics 2000 ve daha yenisi
– Harici donanım: NVIDIA SHIELD, Sony PlayStation DualShock 4, Sony PlayStation 5 DualSense, Logitech Gamepad F310/F510/F710, Microsoft Xbox 360/One/Series X kontrolcü desteği
– İnternet: 720p’de 60 FPS için 15 Mbps, 1080p’de 60 FPS için 25 Mbps internet bağlantısı – ethernet veya 5 GHz WiFi bağlantısı öneriliyor.

Bence alınmaz. Ayda 75 TL, ekstradan oyunlara para ver, GeForce NOW'da çoğu oyun yok. Bütçeniz kısıtlıysa One S ve Game Pass almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı