GeForce NOW alınır mı?

Mr.Whıte1

Decapat
Daha fazla  
Elimde eski bir laptop var ve GeForce NOW düşünüyordum ki fiyatlarını görene kadar aylik 240 TL ve bunu verdikten sonra bir de oyunlara da para vermek gerekiyor. Çoğu oyun hatta neredeyse hepsi Steam üzerinden alınıp oynanıyor, sizce buna rağmen alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oynamak istediğiniz bir oyun varsa ve internet bağlantınız da yeterliyse neden olmasın? Oyunları hiç oynayamamaktan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bir de isterseniz yabancı sunucuda VPN ile oynayabilirsiniz. Metodunu tam olarak hatırlamıyorum da konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır. İllaki bilen biri çıkacaktır.

Ayrı olarak internetinin de iyi olması gerekiyor. Tercih etmek sana düşüyor açıkçası.

bence aylık değil yıllık almanız daha iyi olacaktır

Hocam bence gereksiz pahalı ya ben Türkiye'ye gelmeden yabancı sunucular üzerinden giriyordum. Orada bile ücretsiz 1 saatlik süreye sahipti. Ve sunucuların bir farkını göremedim açıkçası. Bana kalırsa değmez o paraya kesinlikle.

Hocam bugün ben de baktım ama şahsen taksitle bilgisayar almak daha mantıklı gibi geldi, gereksiz pahalı.

Hocam ilk önce deneme sürümüyle bir deneyin derim. Benim internetim 70-80Mbps olmasına rağmen (paket 100 altyapı yetmiyor) kasma ve donma vardı. Çünkü internet stabiş değildi.

Değmez dostum, ne donanım Upgrade'i yapıyorlar ne bir şey. 100 Mbps fiber ile bile packet loss yediğim oluyor. Üstüne 60 FPS kilidi olmasına rağmen Cyberpunk'u bile 40 FPS üzerinde oynayamiyorsun.

İfadeler: Rub
Hocam ilk önce deneme sürümüyle bir deneyin derim. Benim internetim 70-80Mbps olmasına rağmen (paket 100 altyapı yetmiyor) kasma ve donma vardı. Çünkü internet stabiş değildi.

Türkiye sunucularıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bir işi becerememişler açıkçası 8 Mbps internetle West Europe sunucusunda Türkiye'de 24 Mbps ile aynı kaliteydi oyun.

Çok pahalı olmasına rağmen iyi bir hizmet değil. Çoğu oyunu desteklemiyor ve desteklediği oyunlarda da mod desteği yok.
Aylık 240 TL verip GTX 1060 seviyesindeki sunucularda oynamak yerine aylık ~290 TL verip yurt dışı sunucularını düşünebilirsiniz. VPN açıp hesap oluşturacaksınız ve oyuna giriş yaptıktan sonra VPN'i kapatıcaksınız. Ek olarak yurt dışı sunucularda ücretsiz hesap ile 1 saat oynayabiliyorsunuz, hikayeli oyun oynuyorsanız işinize yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…