GeForce NOW GeForce NOW alınır mı?

Calwssia

Hectopat
Daha fazla  
Mi Box S 2. nesil almayı düşünüyorum Xbox gamepada sahibim Mi Box alıp televizyona bağlayıp oyun vs. oynamayı düşünüyorum GeForce NOW ile sizce mantıklı mıdır GeForce NOW almak Mi Box'a kurulabilen başka GeForce NOW gibi uygulama vs. var mıdır?

Bence alınır çünkü 3 Aylıklarda %50 indirim var 3 aylık üyelik 800 Liradan 300 liraya düşmüş

Bilgisayarın yoksa alınır. Bilgisayarımın olmadığı zamanlarda hayatımı kurtardı.

Hem mantıklı Hem değil TR GeForce NOW üyelikleri hem kazık hem de 60 FPS veriyor.

Hem mantıklı Hem değil TR GeForce NOW üyelikleri hem kazık hem de 60 FPS veriyor.
Hocam 3 aylık üyelikler 300 Liraya düşmüş %50 indirimle, uygun değilmi?

Büyük ihtimalle televizyonda oynayacak zaten 60 yeterli.

Bilgisayarın yoksa alınır. Bilgisayarımın olmadığı zamanlarda hayatımı kurtardı.
Hocam bilgisayarım var fakat 10 15 yıllık bu yüzden Mi Box ve NVIDIA GeForce NOW ile televizyonda oynayacağım.

Hocam 3 aylık üyelikler 300 liraya düşmüş %50 indirimle, uygun değil mi?

İndirimde olduğunu gördüm bende hocam 399TL şu anda uygun gayet 3 ay için sıkılınca gidip oynanır vs. diye düşündüm bilgisayarım Fortnite bile kaldırmadığı için.

İnterneti 50 Mbps ise al. Ben genellikle CS2 oynuyorum ve Cyberpunk 2077 tarzı hikâye tabanlı oyunları hiçbir sıkıntı çıkarmadan oynayabiliyorum, nadirende olsa arada bir karıncalanmalar oluyor ben çok dert etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…