1.5-2 senedir GeForce NOW kullanıcısıyım ilk aldığımda 3 ya da 6 aylık olan paketlerden almıştım o zaman fiyatı daha uygundu. Aldığım paket bittiğinde tekrardan yıllık paket aldım ve bu yıl aralık ayında bitiyor. Hiç bilgisayarın yoksa indirimdeyken al. Uzun süre boyunca 50Mbps 5GHz Wi-Fi ile kullandım offline/hikayeli oyunlarda bir sıkıntı yaşamadım. Online oyunlara gelirsek (oynadığım CS:GO Apex LoL WoW WoT Payday 2 BF2042 vs) kablolu bağlantı şart. Ya bağlantı stabil değil diye atıyordu ya görüntü çamur gibi oluyordu ya da klavye ve fare geç işliyordu. Bir süredir de kablolu olarak kullanıyorum donma takılma çamurlaşma geç işleme gibi sıkıntılar yaşamadım. 1060 olayına gelirsek aboneliğimin ilk zamanlarından bu yılın mart nisan ayına kadar ( ocak mart arası da olabilir tam hatırlamıyorum) her oyuna 1060 verdiği oluyordu 2080 vermesi için birkaç kez oyuna çık gir yapmak gerekiyordu. Haziran'dan beridir girdiğim her oyuna 2080 atıyor. Daha iyi olmalı mı evet en azından 30 serisi verilmeli fiyatlar indirimsizken çok yüksek düşürülüp FPS'de 60'tan120 ve üstü olsa çok daha iyi olacak.