KaanOkr20 Centipat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 28 2 Şubat 2020 #1 GeForce now kullaniyorum. Xiaomi Redmi 7 telefonumda oyun açtığımda tek gelen şey siyah bir ekran ve sonrasında ana menuye geri atıyor. Çıkıp geri girdiğimde ise unable to connect NVIDIA servers hatası veriyor. Çözümünü bilen var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2020
GeForce now kullaniyorum. Xiaomi Redmi 7 telefonumda oyun açtığımda tek gelen şey siyah bir ekran ve sonrasında ana menuye geri atıyor. Çıkıp geri girdiğimde ise unable to connect NVIDIA servers hatası veriyor. Çözümünü bilen var mi?
Çözüm kadirz123 8 Şubat 2020 Uygulamayı tamamen silin telefon dilini İngilizce ayarlayıp tekrar yükleyip deneyin geçmezse yazarsınız.
Uygulamayı tamamen silin telefon dilini İngilizce ayarlayıp tekrar yükleyip deneyin geçmezse yazarsınız.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Şubat 2020 #2 Bende yalnızca siyah ekran veriyor konu takip. Artı 0 Eksi
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.070 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2020 #3 Uygulamayı tamamen silin telefon dilini İngilizce ayarlayıp tekrar yükleyip deneyin geçmezse yazarsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Uygulamayı tamamen silin telefon dilini İngilizce ayarlayıp tekrar yükleyip deneyin geçmezse yazarsınız.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 4 16 Şubat 2020 #4 kadirz123 dedi: Uygulamayı tamamen silin telefon dilini İngilizce ayarlayıp tekrar yükleyip deneyin geçmezse yazarsınız. Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu. Yoğunluktan dolayı gündüz girmiyor. Artı 0 Eksi
kadirz123 dedi: Uygulamayı tamamen silin telefon dilini İngilizce ayarlayıp tekrar yükleyip deneyin geçmezse yazarsınız. Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu. Yoğunluktan dolayı gündüz girmiyor.