GeForce Now anlık donma sorunu

slm ben tarçın

Centipat
Merhaba, direkt konuya gireyim. GeForce Now'da paralı bir üyeliğim yok. Bedava 1 saatlik olanı kullanıyorum. İnternetim 22 Mbps download, uploadım ise 5 Mbps. Herhangi bir eu central sunucusuna girdiğimde hafif bir gecikme ile oyunu oynayabiliyorum. Fakat gerçekten çok sinir bozucu bir sorun ile oynayabiliyorum. Oyun süreki fareyi hareket ettirdiğimde donuyor. Sebebini bir türlü çözemedim. Her türlü sunucuda denedim. Her türlü ayarı denedim. En iyi sonuç US central sunucusundaydı. Fakat orada da ping aşırı fazla. Bu arada bakmayın iyi sonuç dediğime yine sinir bozucu düzeyde donuyordu. Ben bunun internetten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Veya sunucularda da problem olabilir. Fakat arkadaşıma oyundan remote play açtığımda anlık donma gibi bir problemin olmadığını sadece görüntünün sıkıntılı olduğunu söyledi. Yani sorun bende de olabilir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal internetinizden dolayı böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz.

Download çok önemli olduğu için dengeli ayarından çıkıp özel ayarlardan 25Mbps sn/downloadı seçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…