U umut efe AL Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 49 11 Haziran 2020 #1 GeForce Now'da Apex Legends oynuyorum. Bir gün önüme şöyle bir hata çıktı. Ne yapsam olmadı lütfen yardım?
GeForce Now'da Apex Legends oynuyorum. Bir gün önüme şöyle bir hata çıktı. Ne yapsam olmadı lütfen yardım?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 11 Haziran 2020 #2 umut efe AL dedi: GeForce Now'da Apex Legends oynuyorum. Bir gün önüme şöyle bir hata çıktı. Ne yapsam olmadı lütfen yardım? Eki Görüntüle 588745 Genişletmek için tıkla... Hesabınıza başka birinin girmediğine eminmisiniz?Hem Apex hemde Geforce Now. Artı 0 Eksi
umut efe AL dedi: GeForce Now'da Apex Legends oynuyorum. Bir gün önüme şöyle bir hata çıktı. Ne yapsam olmadı lütfen yardım? Eki Görüntüle 588745 Genişletmek için tıkla... Hesabınıza başka birinin girmediğine eminmisiniz?Hem Apex hemde Geforce Now.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 11 Haziran 2020 #3 umut efe AL dedi: GeForce Now'da Apex Legends oynuyorum. Bir gün önüme şöyle bir hata çıktı. Ne yapsam olmadı lütfen yardım? Eki Görüntüle 588745 Genişletmek için tıkla... 24 saat bekle o arada tekrardan deneme farklı bir bilgisayardan da deneme 24 saat sonra büyük ihtimalle çözülür. Zakramoreas dedi: Hesabınıza başka birinin girmediğine eminmisiniz?Hem Apex hemde Geforce Now. Genişletmek için tıkla... Hem kendi bilgisayarından hem de farklı bir yerdeki GeForce Now bilgisayarından girdiği için normal. Artı 0 Eksi
umut efe AL dedi: GeForce Now'da Apex Legends oynuyorum. Bir gün önüme şöyle bir hata çıktı. Ne yapsam olmadı lütfen yardım? Eki Görüntüle 588745 Genişletmek için tıkla... 24 saat bekle o arada tekrardan deneme farklı bir bilgisayardan da deneme 24 saat sonra büyük ihtimalle çözülür. Zakramoreas dedi: Hesabınıza başka birinin girmediğine eminmisiniz?Hem Apex hemde Geforce Now. Genişletmek için tıkla... Hem kendi bilgisayarından hem de farklı bir yerdeki GeForce Now bilgisayarından girdiği için normal.
KS KS U umut efe AL Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 49 11 Haziran 2020 #4 Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
E Egetüysüz Femtopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #5 kerb dedi: 24 saat bekle o arada tekrardan deneme farklı bir bilgisayardan da deneme 24 saat sonra büyük ihtimalle çözülür. Hem kendi bilgisayarından hem de farklı bir yerdeki GeForce NOW bilgisayarından girdiği için normal. Genişletmek için tıkla... Yalnız ben GeForce NOW'dan ne zaman Apex'ten çıkıp giriş yapsam bakıyorum giriş yapılan şehir başka gözüküyor bu normal mi? Artı 0 Eksi
kerb dedi: 24 saat bekle o arada tekrardan deneme farklı bir bilgisayardan da deneme 24 saat sonra büyük ihtimalle çözülür. Hem kendi bilgisayarından hem de farklı bir yerdeki GeForce NOW bilgisayarından girdiği için normal. Genişletmek için tıkla... Yalnız ben GeForce NOW'dan ne zaman Apex'ten çıkıp giriş yapsam bakıyorum giriş yapılan şehir başka gözüküyor bu normal mi?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 10 Mart 2021 #6 Egetüysüz dedi: Yalnız ben GeForce NOW'dan ne zaman Apex'ten çıkıp giriş yapsam bakıyorum giriş yapılan şehir başka gözüküyor bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Evet her şehirde sunucu yok bu yüzden normal bir durum. Artı 0 Eksi
Egetüysüz dedi: Yalnız ben GeForce NOW'dan ne zaman Apex'ten çıkıp giriş yapsam bakıyorum giriş yapılan şehir başka gözüküyor bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Evet her şehirde sunucu yok bu yüzden normal bir durum.