umut efe AL
Hectopat
GeForce Now'da Apex Legends oynuyorum. Bir gün önüme şöyle bir hata çıktı. Ne yapsam olmadı lütfen yardım?
Hesabınıza başka birinin girmediğine eminmisiniz?Hem Apex hemde Geforce Now.GeForce Now'da Apex Legends oynuyorum. Bir gün önüme şöyle bir hata çıktı. Ne yapsam olmadı lütfen yardım?
Eki Görüntüle 588745
24 saat bekle o arada tekrardan deneme farklı bir bilgisayardan da deneme 24 saat sonra büyük ihtimalle çözülür.GeForce Now'da Apex Legends oynuyorum. Bir gün önüme şöyle bir hata çıktı. Ne yapsam olmadı lütfen yardım?
Eki Görüntüle 588745
Hem kendi bilgisayarından hem de farklı bir yerdeki GeForce Now bilgisayarından girdiği için normal.Hesabınıza başka birinin girmediğine eminmisiniz?Hem Apex hemde Geforce Now.
24 saat bekle o arada tekrardan deneme farklı bir bilgisayardan da deneme 24 saat sonra büyük ihtimalle çözülür.
Hem kendi bilgisayarından hem de farklı bir yerdeki GeForce NOW bilgisayarından girdiği için normal.
Evet her şehirde sunucu yok bu yüzden normal bir durum.Yalnız ben GeForce NOW'dan ne zaman Apex'ten çıkıp giriş yapsam bakıyorum giriş yapılan şehir başka gözüküyor bu normal mi?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.