Y Yusufii07 Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 168 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 GeForce NOW aboneliği kodum var. Daha etkinleştirmedim. Acaba GeForce NOW şu anda Xbox Game Pass ile çalışıyor mu?
GeForce NOW aboneliği kodum var. Daha etkinleştirmedim. Acaba GeForce NOW şu anda Xbox Game Pass ile çalışıyor mu?
Çözüm 6 6 654456 10 Eylül 2023 Evet geldi, GeForce NOW üzerinden Game Pass oyunlarına erişilebiliyor artık. Bütün oyunlar yok ancak yavaş yavaş ekleniyor gibi her perşembe.
Evet geldi, GeForce NOW üzerinden Game Pass oyunlarına erişilebiliyor artık. Bütün oyunlar yok ancak yavaş yavaş ekleniyor gibi her perşembe.
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.640 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2023 #11 Yusufii07 dedi: Onun limitlemesi var dostum onu 75 e ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sizin söylediğiniz ile benim yaşadığım sorunun alakası yok. Gerek otomatikte olsun, gerek limit koyayım hiçbir şekilde stabil kullanamıyorum Geforce Now'u. Packet loss sorunundan dolayı. Artı 0 Eksi
Yusufii07 dedi: Onun limitlemesi var dostum onu 75 e ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sizin söylediğiniz ile benim yaşadığım sorunun alakası yok. Gerek otomatikte olsun, gerek limit koyayım hiçbir şekilde stabil kullanamıyorum Geforce Now'u. Packet loss sorunundan dolayı.