GeForce NOW Avrupa sunucuları nasıl?

Hocam şu an Just Cause 3 de 558 kisi bekliyorum siz beklemeden mi giriyorsunuz gerçekten.
Ben de yaklaşık bir ay boyunca bu şekil sıra beklemeden oynadım, sonradan tekrar sıra bekletmeye başladı. İlginç bir sistem.

Hangi VPN'le nereye baglaniyorsunuz bize de söyleyi, bizde oradan deneyek. Ben sabah 8 de bile 50-80 kişi sıra oluyor.(10 dakika bekliyorum)

Betternet kullanıyorum.

Denediğim oyunları da söyleyeyim; Control, PC Building Simulator, Fortnite, A Plague Tale ınnonance, ASTRONEER, The Forest. Bu oyunları son 1 saatte denedim.

Betternet kullanıyorum.

Denediğim oyunları da söyleyeyim; Control, PC Building Simulator, Fortnite, A Plague Tale ınnonance, ASTRONEER, The Forest. Bu oyunları son 1 saatte denedim.
Sunucular bu saatte hem de haftasonu gecesi hep dop dolu olur.

Sunucular bu saatte hem de hafta sonu gecesi hep dop dolu olur.

Tamamdır teşekkürler o zaman sırf GeForce NOW için oyun almaya değmez ileride sıra olmaya başlar.

Şu anda bende de 200 kişi sıra oldu . Belki de ben hesabı yeni açtığım için bir denemem için böyle hiç sıra bekletmeden sokuyordur diye düşündüm.

Son düzenleme:
Olabilir.
Eger sabahlari falan oynayacaksan 5-10 dakika(TR ve Avrupa server), öglenleri 10-15 dk (avrupa server), ikindi 10-15 dk (US server), aksam ve gece 15-20 dakika (US server) da beklersin. Aksam dan sonra 30 a kadar da cikabilir (US server da).

Yalnızca oyuna girerken açıyorum oyundayken kapatıyorum NVIDIA hesabını da VPN ile açtım.

Ben de bu yöntemle 1 yıl 35Mbps ile çok rahat Witcher 3 oynadım öneririm.
Genelde erken uyandığım için sabah 8 gibi giriyordum hiç sıra olmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…