AlpModan Megapat Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri 13600K, 4080, 32GB DDR5, 980 Pro, MSI Z690 Edge Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 9 Şubat 2024 #1 Merhaba Arkadaşlar, Bildiğiniz üzere Türkiye sunucularında kullanılan grafik kartları hala eskiden kalma, acaba yurtdışı sunucuları için hesap satıl alıp, bağlanmak için nasıl bir yol izlemem gerek? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Arkadaşlar, Bildiğiniz üzere Türkiye sunucularında kullanılan grafik kartları hala eskiden kalma, acaba yurtdışı sunucuları için hesap satıl alıp, bağlanmak için nasıl bir yol izlemem gerek? Şimdiden teşekkür ederim.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #2 Ben VPN ile bağlanıyordum. Hem ücretsiz 1 saat oynayabiliyordum hem de daha az sıra oluyordu, siz de VPN ile girmeyi deneyebilirsiniz.
Ben VPN ile bağlanıyordum. Hem ücretsiz 1 saat oynayabiliyordum hem de daha az sıra oluyordu, siz de VPN ile girmeyi deneyebilirsiniz.
Hardy Zeptopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #3 Better Call Mike dedi: Ben VPN ile bağlanıyordum. Hem ücretsiz 1 saat oynayabiliyordum hem de daha az sıra oluyordu, siz de VPN ile girmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki ben şuanda Avrupa Sunucusundayım. geri Türkiye Sunucusuna Nasıl Geçeceğim.
Better Call Mike dedi: Ben VPN ile bağlanıyordum. Hem ücretsiz 1 saat oynayabiliyordum hem de daha az sıra oluyordu, siz de VPN ile girmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki ben şuanda Avrupa Sunucusundayım. geri Türkiye Sunucusuna Nasıl Geçeceğim.
rexty Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 Hardy dedi: Peki ben şu anda Avrupa sunucusundayım. Geri Türkiye sunucusuna nasıl geçeceğim? Genişletmek için tıkla... Gameplus sitesinden yeni hesap acman lazim mevcut hesabinla TR sunucusuna giremiyorsun diye biliyorum.
Hardy dedi: Peki ben şu anda Avrupa sunucusundayım. Geri Türkiye sunucusuna nasıl geçeceğim? Genişletmek için tıkla... Gameplus sitesinden yeni hesap acman lazim mevcut hesabinla TR sunucusuna giremiyorsun diye biliyorum.