GeForce NOW Avrupa sunucularında kullanmak sorun yaratır mı?

Hanlar hanı

Picopat
Daha fazla  
Ben gameplus çıkmadan bir ay önce VPN ile NVIDIA hesabı açıp Avrupa sunucularında oynamaya başlamıştım ve sanırım 5 Ağustos'ta bu hesaplar gameplus a aktarılacak gibi bir şey duydum. Benim yaptığım şey bir sorun yaratır mı?(VPN ile Avrupa sunucularında oynamak)

Hayır hesabınızda aktarılmaz. Üstelik VPN kullanmanıza gerek yok hesap açmadan önce VPN ile başka ülkeye bağlandıysanız gerek yok kullanmanıza.

VPN açmayın ayarlarda var zaten eu sunucusu seçin sıra beklemeden oynayın.Eki Görüntüle 1118556

Yok ben sadece hesabı açarken VPN kullandım. Şu an kullanmıyorum.
Hayır hesabınızda aktarılmaz. Üstelik VPN kullanmanıza gerek yok hesap açmadan önce VPN ile başka ülkeye bağlandıysanız gerek yok kullanmanıza.

Hesaba girdiğimde 5 Temmuz'dan sonra hesabınız gameplus tarafından desteklenecektir yazıyordu. Ayrıca benim için hiç sorun değil GeForce NOW kullanmak çünkü artık ihtiyaç duymuyorum tek merak ettiğim başıma bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
Pardon 5 Ağustos'tan sonra

Dosya Ekleri

• IMG_20210726_134518.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Hayır bir sıkıntı çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…