X xBatuhanx Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #1 Şu anda ben Türkiye sunucusunda oynamak zorundayım. Ben bir şekilde Türkiye serverinden kurtulabilir miyim VPN'le falan? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2021
Şu anda ben Türkiye sunucusunda oynamak zorundayım. Ben bir şekilde Türkiye serverinden kurtulabilir miyim VPN'le falan? Yardımcı olursanız sevinirim.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.066 Makaleler 3 Çözümler 27 13 Ağustos 2021 #2 Evet. VPN ile hesap açarak gecebilirsin. Oyuna girdikten sonra kapat VPN'yi.
Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #3 VPN kullanıp geçebilirsiniz.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 13 Ağustos 2021 #4 xBatuhanx dedi: Şu anda ben Türkiye sunucusunda oynamak zorundayım. Ben bir şekilde Türkiye serverinden kurtulabilir miyim VPN'le falan? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... VPN kullanırsanız ban yersiniz o yüzden sadece GAME+ ile oynamanızı öneririm. aKuu dedi: Evet. VPN ile hesap açarak gecebilirsin. Oyuna girdikten sonra kapat VPN'yi. Genişletmek için tıkla... Erdo2525 dedi: VPN kullanıp geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu yöntem ile yaparsa ban yeme riski olduğunu niye söylemiyorsunuz? @450155 neden "hahaha" attın yanlış bir şey söylediysem düzelt. Son düzenleme: 13 Ağustos 2021
xBatuhanx dedi: Şu anda ben Türkiye sunucusunda oynamak zorundayım. Ben bir şekilde Türkiye serverinden kurtulabilir miyim VPN'le falan? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... VPN kullanırsanız ban yersiniz o yüzden sadece GAME+ ile oynamanızı öneririm. aKuu dedi: Evet. VPN ile hesap açarak gecebilirsin. Oyuna girdikten sonra kapat VPN'yi. Genişletmek için tıkla... Erdo2525 dedi: VPN kullanıp geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu yöntem ile yaparsa ban yeme riski olduğunu niye söylemiyorsunuz? @450155 neden "hahaha" attın yanlış bir şey söylediysem düzelt.