Syron Arts Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Evet neden böyle oluyor yardımlarınızı bekliyorum.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Haziran 2021 #2 Syron Arts dedi: Eki Görüntüle 1075717 Evet neden böyle oluyor yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Modemi aç kapa yapmayı dener misin? Artı 0 Eksi
Syron Arts dedi: Eki Görüntüle 1075717 Evet neden böyle oluyor yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Modemi aç kapa yapmayı dener misin?
KS KS Syron Arts Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #3 RUSHTOB dedi: Modemi aç kapa yapmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Zaten her akşam modemi kapatıyoruz ek olarak denedim olmadı ama telefonumun internetini bağlayınca sorun yok ama 4 GB harcadığı için tel internetimimnde bitmesini istemem. Artı 0 Eksi
RUSHTOB dedi: Modemi aç kapa yapmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Zaten her akşam modemi kapatıyoruz ek olarak denedim olmadı ama telefonumun internetini bağlayınca sorun yok ama 4 GB harcadığı için tel internetimimnde bitmesini istemem.