GeForce Now Bağlantı Sorunu

Eresbos06

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Kısaca hemen açıklıyorum. Arkadaşımdan duyduğum kadarıyla GeForce Now çıktı dedi. Bende gidip baktım kayıt olup indirdim. Benim ekran kartım DX11 desteklemediği için FS19 oynayamıyorum. GeForce Now üzerinden ekledim bende hem oyun açılıyor mu diye denemek için hem de GeForce Now'u test etmek için. İlk olarak oyunu ilk açtığımda bağlantıyla ilgili bazı uyarılar vermişti. "İndirme veya yükleme işlemleriniz varsa kapatın" gibisinden ama hiçbir şey yapmıyordum o sırada. Oyunu açtığımda alttaki ilk görsel ile karşılaştım.

Ekran bu şekilde yeşil görünüyor ve böyle bir şey yazıyordu. Birkaç saniye bekledikten sonra da alttaki görsel karşıma geldi.

Bu durumda "Kapat" butonuna basmaktan başka çarem kalmıyor mecburen. Kapat dedikten sonra da alttaki ekran geliyor.

Bu durumda ne yapmalıyım? Ayarlardan gerekli ayarları düşürdüm. 24 Mbps Fiber Türk Telekom kullanıcısıyım.

Yaptığım ayarlar bu şekilde. İnternetim 24 Mbps olmasına rağmen hata vermesin diye 5 Mbps seçtim. En düşük ayarlarda hepsi. Bu bağlantı sorununu nasıl çözebilirim? Ve ekstra bir sorun olarak ise bu yeşil ekran sorunu. Bu sorun bilgisayarda var format falan attım ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Bilgisayara bir video indirip açtığımda o videodada yeşil ekran oluyor. Büyük ihtimalle bu bağlantı sorununu çözdüğümde yeşil ekran yüzünden oynayamayacağım. Yardımlarınızı ve o değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Konu güncel lütfen fikirlerinizi belirtiniz. Gerçekten yardıma ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Zayıf ağ bağlantı koşullarına göre ayarla seçeneğini kapatın ve deneyin, aynı şekilde Vsync ile de deneyin. Yarış seçeneğiyle de deneyin. Tam yaşadığınız sorunu anlayamadım ama net yazabilir misin?

İlk sorunum şu. 24 Mbit internetim var ama bağlantı hatası veriyor üstteki görsellerdeki gibi. 2. sorunum ise görsellere bakarsanız eğer ekran yeşil. Bu bir hata. YouTube veya bilgisayarda bulunan herhangi bir videoyu açtığımda ses geliyor ama video yeşil ekran duruyor. Bunu çözemiyorum. Yani bağlantı hatasını çözebilsem bile büyük ihtimalle yeşil ekran sorunu olacaktır. Bu yeşil ekran sorununu nasıl çözebilirim bilmiyorum.

DDU dediğiniz Display Driver Uninstaller oluyor sanırım?
Evet.

Evet kaldırdım şuan bilgisayar yeniden başladı ekran çözünürlüğüm falan bozuk şuan. Bundan sonra ne yapmalıyım?

Ekran kartı modelinizi biliyorsanız, kendi sitesinden sürücüsünü indirip kurun.
Ati Radeon HD 4600 Series olarak biliyorum. Bundan 2 yıl önce falan Windows 7 kullanırken AMD'nin sitesi daha değişmeden önce orada vardı indirip kuruyordum. Ama şimdi 4600 yok ama 4600 serisinden 4650 ve 4670 var. Eskinden direkt olarak 4600 vardı onu indirip kuruyordum sorunsuz çalışıyordu. 4650 indirip kuruyorum bir sorun yok çözünürlük falan düzeliyor ama ekran kartının denetim masası açılmıyor bunda da. Sizce ne yapmalıyım hangisini yüklemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…