H hsn42 Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 59 15 Şubat 2020 #1 Selam arkadaşlar, dün GeForce Now indirdim fakat ağ testi yaptığımda uyarı alıyorum. Oyuna girdiğimde ise akıcı bir oyun deneyimi yaşayamıyorum. Sorunun çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (3).png 11,6 KB · Görüntüleme: 177 Ekran Görüntüsü (4).png 23 KB · Görüntüleme: 177 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2020
Selam arkadaşlar, dün GeForce Now indirdim fakat ağ testi yaptığımda uyarı alıyorum. Oyuna girdiğimde ise akıcı bir oyun deneyimi yaşayamıyorum. Sorunun çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2020 #2 Ethernet ile bağlamayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS H hsn42 Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 59 15 Şubat 2020 #3 IşQlı MşQlı dedi: Ethernet ile bağlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu ile bağlanıyorum zaten. Artı 0 Eksi
IşQlı MşQlı dedi: Ethernet ile bağlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu ile bağlanıyorum zaten.
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2020 #4 Türkiye üzerinden bağlandığınız için böyle hata veriyor bir kaç YouTube videosunda da denk geldim. Sorun olacağını zannetmiyorum merak etmeyin. Artı 0 Eksi
Türkiye üzerinden bağlandığınız için böyle hata veriyor bir kaç YouTube videosunda da denk geldim. Sorun olacağını zannetmiyorum merak etmeyin.
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2020 #5 hsn42 dedi: Ethernet kablosu ile bağlanıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Ayrıntılar kısmından görüntü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
hsn42 dedi: Ethernet kablosu ile bağlanıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Ayrıntılar kısmından görüntü atabilir misiniz?