A Agudar Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 15 4 Mayıs 2020 #1 GeForce Now'a girmeye çalışırken bu hatayı veriyor. Yardımcı olur musunuz? İnternet bağlantım var. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2020
Ryan Oreily Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 4 Mayıs 2020 #2 Kablo ile mi bağlanıyorsunuz internete? Eğer öyle değilse, kablo ile bağlanıp tekrar dener misiniz?
A Agudar Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 15 4 Mayıs 2020 #3 Ryan Oreily dedi: bağlanıyorsunuz internete? Eğer öyle değilse, kablo ile bağlanıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... evet kablo ile bağlanıyorum Agudar dedi: GeForce Now'a girmeye çalışırken bu hatayı veriyor. Yardımcı olur musunuz? İnternet bağlantım var. Eki Görüntüle 553266 Genişletmek için tıkla... arkadaşlar sorunu kendim çözdüm. internetinizdeki güvenli internet bağlantısını kapatırsanız sorun şekilde çalışıyor geforce now. Son düzenleme: 23 Mayıs 2020
Ryan Oreily dedi: bağlanıyorsunuz internete? Eğer öyle değilse, kablo ile bağlanıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... evet kablo ile bağlanıyorum Agudar dedi: GeForce Now'a girmeye çalışırken bu hatayı veriyor. Yardımcı olur musunuz? İnternet bağlantım var. Eki Görüntüle 553266 Genişletmek için tıkla... arkadaşlar sorunu kendim çözdüm. internetinizdeki güvenli internet bağlantısını kapatırsanız sorun şekilde çalışıyor geforce now.
MuhammedKSL Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #4 Agudar dedi: Evet kablo ile bağlanıyorum. Arkadaşlar sorunu kendim çözdüm. İnternetinizdeki güvenli internet bağlantısını kapatırsanız sorun şekilde çalışıyor GeForce NOW. Genişletmek için tıkla... TP-Link modem üzerinde nasıl kapatılacağını bilen var mı? Güvenlik duvarını kapattım ama işe yaramadı.
Agudar dedi: Evet kablo ile bağlanıyorum. Arkadaşlar sorunu kendim çözdüm. İnternetinizdeki güvenli internet bağlantısını kapatırsanız sorun şekilde çalışıyor GeForce NOW. Genişletmek için tıkla... TP-Link modem üzerinde nasıl kapatılacağını bilen var mı? Güvenlik duvarını kapattım ama işe yaramadı.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 22 Haziran 2021 #5 MuhammedKSL dedi: TP-Link modem üzerinde nasıl kapatılacağını bilen var mı? Güvenlik duvarını kapattım ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunla bende baş başayım.
MuhammedKSL dedi: TP-Link modem üzerinde nasıl kapatılacağını bilen var mı? Güvenlik duvarını kapattım ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunla bende baş başayım.