GeForce Now Bandwith Low nasıl düzeltilir?

ardarda13

Hectopat
Daha fazla  
GeForce Now'ı dün telefonumda denemiştim, 1920x1080 ara sıra küçük takılmalarla 60 FPS oynayabiliyordum. Bugün bilgisayarda deneyeyim dedim ve karşıma bu ekran çıktı. 1280x720 30 FPS oynayabiliyorum sadece.

PC Ethernet ile bağlı bundan dolayı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1610267875454.png
    48,7 KB · Görüntüleme: 44
Ethernet aslında bir miktar daha hızlı olabiliyor. Mahallenizde yetersiz port olabilir. İnternet sağlayıcınızla alakalı bir sorun olabilir.

Ethernet aslında bir miktar daha hızlı olabiliyor. Mahallenizde yetersiz port olabilir. İnternet sağlayıcınızla alakalı bir sorun olabilir.
Download ve Upload hızım yeterli mi GeForce Now için

Download ve Upload hızım yeterli mi GeForce Now için
50 Mbps download 7 Mbps upload var bende. Yine de sizdeki gibi düşük bandwidth çıkıyor bende de. Sunucularıyla alakalı bir sorun sanırım. Ya da telekom yurt dışı çıkışları kısıtlıyor.

50 Mbps download 7 Mbps upload var bende. Yine de sizdeki gibi düşük bandwidth çıkıyor bende de. Sunucularıyla alakalı bir sorun sanırım. Ya da telekom yurt dışı çıkışları kısıtlıyor.
Sadece bugün mü oldu bu yoksa hep mi vardı?

35/6 internet hızım var ve cam gibi oynuyorum Doğu Karadeniz'den. İnternetiniz ne kadar hızlı olursa olsun stabil hız veremiyorsa GeForce NOW ile kusursuz oyun deneyimi elde edemezsiniz.

35/6 internet hızım var ve cam gibi oynuyorum Doğu Karadeniz'den. İnternetiniz ne kadar hızlı olursa olsun stabil hız veremiyorsa GeForce NOW ile kusursuz oyun deneyimi elde edemezsiniz.
İnternetim stabil. Bu olay sadece PC'de oluyor Telefonumda her hangi bir sıkıntı olmadı dün. Bugün denediniz mi GeForce Now'ı? Denediyseniz bir sorun oldu mu?

İnternetim stabil. Bu olay sadece PC'de oluyor Telefonumda her hangi bir sıkıntı olmadı dün. Bugün denediniz mi GeForce Now'ı? Denediyseniz bir sorun oldu mu?
GeForce NOW'da sorun yok şu an. Bilgisayarınızın sürücülerinin güncelliğini kontrol edin ve konsoldan şu komutları kullanın, faydası olacaktır.

Kod:
ipconfig /flushdns

ipconfig /release

ipconfig /renew

Sadece bugün mü oldu bu yoksa hep mi vardı?

Hep vardı. Şu an kontrol ettim yine aynı Fiber internet var sözde. Türk Telekom işte. Aynı şey Netflix için de geçerli. Netflix'e 15 Mbps'den yukarı bağlanamıyorum. Nasıl bir kısıtlama uyguluyorlarsa.

Maalesef işe yaramadı. Zaten umudum da yok böyle bir servis sağlayıcıyla.

O zaman geriye tek seçenek kalıyor; alternatif internet servis sağlayıcısına geçmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…