GeForce NOW benzeri servis önerisi

Shadow Tech biraz tuzlu lakin bu serviste direkt olarak size bir cihaz kiralanıyor diye biliyorum. Yani istediğiniz her oyunu oynayabilirsiniz.
Boosteroid, Geforce NOW'a göre biraz daha tuzlu fakat kütüphanesinde neredeyse her oyun var diye biliyorum.

Boosteroid'in bir eksisi var diye hatırlıyorum, Geforce NOW'daki gibi her oyunu en yüksek ayarlarda oynayamıyorsunuz.

Son düzenleme:
Shadow tech biraz tuzlu lakin bu serviste direkt olarak size bir cihaz kiralanıyor diye biliyorum. Yani istediğiniz her oyunu oynayabilirsiniz.
Boosteroid, GeForce NOW'a göre biraz daha tuzlu fakat kütüphanesinde neredeyse her oyun var diye biliyorum.

Bu iki servisi ilk kez duyuyorum güzele benziyorlar tabii çok gecikme yoksa.

Bu iki servisi ilk kez duyuyorum güzele benziyorlar tabii çok gecikme yoksa.
Boosteroid'in sunucuları bildiğim kadarıyla bizlere yakın. 75 Mbps internet ile de şöyle bir sonuç alıyorum:
1622132839853.png

Shadow Tech biraz tuzlu lakin bu serviste direkt olarak size bir cihaz kiralanıyor diye biliyorum. Yani istediğiniz her oyunu oynayabilirsiniz.
Boosteroid, GeForce NOW'a göre biraz daha tuzlu fakat kütüphanesinde neredeyse her oyun var diye biliyorum.

Boosteroid'in bir eksisi var diye hatırlıyorum, GeForce NOW'daki gibi her oyunu en yüksek ayarlarda oynayamıyorsunuz.

Boosteroid i indirdim ama NBA 2021 yok ne zaman gelir bir bilginiz var mı? Ve oyun u açmak için para istiyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı