GeForce NOW benzeri servis önerisi

Crynexiszz

Picopat
Daha fazla  
GeForce NOW'un ücretsiz deenemesini kullanıyorum ama ileride belki bu hizmeti sonlandırır diye düşünüyorum 2 sene sonra düzgün bir PC alacağım o zamana kadar kullanmak için ücretsi bir Cloud Gaming servisi önerir misiniz?

GeForce NOW'un ücretsiz deenemesini kullanıyorum ama ileride belki bu hizmeti sonlandırır diye düşünüyorum 2 sene sonra düzgün bir PC alacağım o zamana kadar kullanmak için ücretsi bir Cloud Gaming servisi önerir misiniz?

Sonlandırmazlar ücretsiz denemeyi. Sen PC alana kadar durur hiç olmazsa merak etme.

yeni bir servis buldum.3000 e yakın oyun var bünyesinde.sürekli güncelleniyor deneme amaclı 1 aylık aldım 3 dolardan bugün yıllık aldım çok memnunum

Hocam onun sanırım ücretsiz bir denemesi yok, varsa da ben bilmiyorum.
Boosteroid'i merak edersen eğer ben az çok anlatayım sana Boosteroid'de Speedtest bölümü var ancak GeForce NOW gibi bazen yüksek bazen düşük çıkıyor sunucuları TR'de yok. Boosteroid'in help Center bölümüne girip birazcık araştırırsan sunucuları nerede onlar zaten yazmış ben en son gördüğümde Romanya diye yazıyordu internetinin modeminin stabilirliğine bağlı olarak ne kadar ping verir bilemem bir de Boosteroid'de şöyle bir şey var izlediğim YouTube videolarına göre sana en yakın en düşük pingli sunucu hangisiyse seni otomatik oraya atıyor GeForce NOW'daki gibi sen sunucuyu seçemiyorsun Boosteroid'de dün baktığımda indirim gözüküyor normalde 14.89 euro olan 1 aylık 9.89 euro yazıyor(değiştiyse bilemem)euroyu Google'a yazıp fiyatına bakabilirsin fiyatı konusunda yapacak bir şey yok euro arttı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı