GeForce Now beta deneyimi

Squirtless

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, yakın bir zamanda beta için elime kod geçti. İnternete kablo ile bağlıyım. Normalde anlatılanlara göre 1080p rahat oynayabilmem gerekiyor. Tüm oyunlarda bazen anlık takılmalar yaşıyorum ve neredeyse sürekli olarak istikrarsız bağlantı hatası alıyorum. Sistem beklediğim kadar iyi çıkmadı şimdilik. Umarım beta diye böyle bir deneyim olmuştur.

Bağlantı hızımı, ağ testini ve ayarlarımı görsel olarak yüklüyorum. Görüşü olan varsa beklerim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    25,7 KB · Görüntüleme: 139
  • Screenshot_4.png
    40,6 KB · Görüntüleme: 145
  • Screenshot_5.png
    44,3 KB · Görüntüleme: 136
Gerçekten 16 MB internetle 1080p oynayabileceğimizi söylüyorlardı eğer sen bu internetle takılmalar yaşadıysan daha gelişmesini beklememiz gerekecek sanırım.

Aynı hıza sahibim tıpkı sizinle aynı deneyimi aldım inşallah betadan çıkana kadar düzeltirler bu durumu çünkü stabil ve sağlıklı değildi, bir de garip ama 24 inçlik monitörümde daha kötü alırken 55 inç televizyona bağladığımda daha sağlıklı ve güzel bir görüntü veriyordu sebebi bilmiyorum.
Şu deneme kodunu nasıl edindiniz? İlk ön 17 Ocak'ta önkayıt yaptırmama rağmen bir kod gelmedi bana.
ben satın aldım 50 tlye
Gerçekten 16 MB internetle 1080p oynayabileceğimizi söylüyorlardı eğer sen bu internetle takılmalar yaşadıysan daha gelişmesini beklememiz gerekecek sanırım.

Hayal hocam.

25 ile rahat bir şekilde oyunumu oynuyorum ben. Arada ufak tefek takılmalar oluyor ama gözüme batmıyor. Ki normal bunlarda. Neticede kendi bilgisayarımızdan oynamıyoruz. Ya sizde başka bir sorun var ya da ufak sorunları göz ardı etmiyorsunuz.

Hocam 24 megabit paketimde, Wi-Fi ile 19 megabit anca alırken yüksek FPS ile 720p oynuyorum, sıkıntı yaşamadım, ama Avrupa sunucularına oynuyorum sanırım Türkiye sunucusu bozuk.

Far Cry New Dawn oynamaya çalıştım ama tam anlamıyla rezaletti. Stabil şekilde birtek HOİ 4 oynabildim onun haricinde sürekli sıkıntılıydı. Aynı hız değerleriyle geçen sene EU Central 3 server'ında rahat rahat oynuyordum.

Ben 10 Mbps ile rahat rahat akıyorum. Sizde nasıl sorun oluyor bilmiyorum.
Arkadaşlar ayarlardan Avrupa sunucularını nasıl seçerim? TR serverı gözüküyor sadece.
Normal GeForce NOW hesabı açmalısınız. Game+ hesabı açtığınız için gözükmüyor.

Şu deneme kodunu nasıl edindiniz? İlk ön 17 Ocak'ta önkayıt yaptırmama rağmen bir kod gelmedi bana.
Yayıncı çekilişi ile.

Pek mümkün değil dalgalanıyor sanırım internet.

Yayıncılar 50mbps üzeri rahat oynuyorlar ama ben bu değerlerle herhalde yetersiz kalıyorum.

Hangi çözünürlükte oynadığınız da önemli.

Hocam 24 megabit paketimde, Wi-Fi ile 19 megabit anca alırken yüksek FPS ile 720p oynuyorum, sıkıntı yaşamadım, ama Avrupa sunucularına oynuyorum sanırım Türkiye sunucusu bozuk.
720p mümkün fakat benim sorunum 1080p'de başlıyor.

Umarım düzeltirler. Eu server'da gecikme çok yüksek bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…