İsfahan Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #11 50 Mbit internet hızım var bendeki sorun da oyun içi sürekli FPS'nin aniden düşmesi ve 35-55 arası FPS almam. 60 FPS alamıyorum. Sistem sıkıntılı.
50 Mbit internet hızım var bendeki sorun da oyun içi sürekli FPS'nin aniden düşmesi ve 35-55 arası FPS almam. 60 FPS alamıyorum. Sistem sıkıntılı.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 13 Mart 2021 #12 İsfahan dedi: 50 Mbit internet hızım var bendeki sorun da oyun içi sürekli FPS'nin aniden düşmesi ve 35-55 arası FPS almam. 60 FPS alamıyorum. Sistem sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Gayet akıcı şekilde oynuyorum senin servis sağlayıcın sıkıntılı?
İsfahan dedi: 50 Mbit internet hızım var bendeki sorun da oyun içi sürekli FPS'nin aniden düşmesi ve 35-55 arası FPS almam. 60 FPS alamıyorum. Sistem sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Gayet akıcı şekilde oynuyorum senin servis sağlayıcın sıkıntılı?
İsfahan Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #13 Khaleesi Targaryen dedi: Gayet akıcı şekilde oynuyorum senin servis sağlayıcın sıkıntılı? Genişletmek için tıkla... Sorun takılma veya çamurlanma değil. O bilgisayarlardaki FPS göstergesinde aldığım FPS değeri bu. Sadece bende değil bazı kişilerde de böyle sorunlar var. Çok araştırdım ama bir çözümünü bulamadım.
Khaleesi Targaryen dedi: Gayet akıcı şekilde oynuyorum senin servis sağlayıcın sıkıntılı? Genişletmek için tıkla... Sorun takılma veya çamurlanma değil. O bilgisayarlardaki FPS göstergesinde aldığım FPS değeri bu. Sadece bende değil bazı kişilerde de böyle sorunlar var. Çok araştırdım ama bir çözümünü bulamadım.