İ İrfantinoo Femtopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 23 16 Şubat 2021 #1 Uzun zamandır bekliyordum sonunda beta geldi. Her çekilişe katıldım ama çıkmadı. Kodu satacak var mı en fazla 5 TL verebilirim.
Uzun zamandır bekliyordum sonunda beta geldi. Her çekilişe katıldım ama çıkmadı. Kodu satacak var mı en fazla 5 TL verebilirim.
byemre01 Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 134 16 Şubat 2021 #2 İrfantinoo dedi: Uzun zamandır bekliyordum sonunda beta geldi. Her çekilişe katıldım ama çıkmadı. Kodu satacak var mı en fazla 5 TL verebilirim. Genişletmek için tıkla... Ön kayıt açılır açılmaz kayıt oldum ama vermemişler kodu. Kod gelenler mailde nasıl geliyor ss atabilir mi?
İrfantinoo dedi: Uzun zamandır bekliyordum sonunda beta geldi. Her çekilişe katıldım ama çıkmadı. Kodu satacak var mı en fazla 5 TL verebilirim. Genişletmek için tıkla... Ön kayıt açılır açılmaz kayıt oldum ama vermemişler kodu. Kod gelenler mailde nasıl geliyor ss atabilir mi?
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #3 @Birisi42 satıyordu sanırım.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 16 Şubat 2021 #4 Bsd Kaymak dedi: @Birisi42 satıyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Hayır satmıyorum. Çekiliş yapıyordum ve çekiliş sonlandı.
Bsd Kaymak dedi: @Birisi42 satıyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Hayır satmıyorum. Çekiliş yapıyordum ve çekiliş sonlandı.
byemre01 Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 134 16 Şubat 2021 #5 Birisi42 dedi: Hayır satmıyorum. Çekiliş yapıyordum ve çekiliş sonlandı. Genişletmek için tıkla... Mail olarak mi geldi kod bir örnek mail SS atabilir misiniz buraya?
Birisi42 dedi: Hayır satmıyorum. Çekiliş yapıyordum ve çekiliş sonlandı. Genişletmek için tıkla... Mail olarak mi geldi kod bir örnek mail SS atabilir misiniz buraya?
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 16 Şubat 2021 #6 byemre01 dedi: Mail olarak mi geldi kod bir örnek mail SS atabilir misiniz buraya? Genişletmek için tıkla... Bana mail olarak gelmedi. Recep Baltaş dağıtıyordu oradan kazandım.
byemre01 dedi: Mail olarak mi geldi kod bir örnek mail SS atabilir misiniz buraya? Genişletmek için tıkla... Bana mail olarak gelmedi. Recep Baltaş dağıtıyordu oradan kazandım.
sepkan Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #7 Birisi42 dedi: Bana mail olarak gelmedi. Recep Baltaş dağıtıyordu oradan kazandım. Genişletmek için tıkla... Dostum 120 lira veririm satar misin? İnsta sepkanberber Son düzenleme: 17 Şubat 2021
Birisi42 dedi: Bana mail olarak gelmedi. Recep Baltaş dağıtıyordu oradan kazandım. Genişletmek için tıkla... Dostum 120 lira veririm satar misin? İnsta sepkanberber
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 17 Şubat 2021 #8 sepkan dedi: Dostum 120 lira veririm satar misin? İnsta sepkanberber Genişletmek için tıkla... Maalesef çekilişle başkasına verdim.
sepkan dedi: Dostum 120 lira veririm satar misin? İnsta sepkanberber Genişletmek için tıkla... Maalesef çekilişle başkasına verdim.