Noanow Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 386 Çözümler 2 3 Eylül 2023 #1 Merhaba. CS2 geldiğinden beri GeForce NOW'dan CS:GO açamıyorum. Sürekli 32 GB'lık Steam güncellemesi yapıyor. Bekliyorum ama hata verip kapanıyor. Ne zaman düzeltecekler? Dün düzeltme eki yapıp duruyorlardı. Değişen bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
Merhaba. CS2 geldiğinden beri GeForce NOW'dan CS:GO açamıyorum. Sürekli 32 GB'lık Steam güncellemesi yapıyor. Bekliyorum ama hata verip kapanıyor. Ne zaman düzeltecekler? Dün düzeltme eki yapıp duruyorlardı. Değişen bir şey yok.
Bendy00 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 Sizde sorun olmalı tekrardan dener misiniz az önce CS:GO girdim ben. Artı 0 Eksi
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 Noanow dedi: Merhaba. CS2 geldiğinden beri GeForce NOW'dan CS:GO açamıyorum. Sürekli 32 GB'lık Steam güncellemesi yapıyor. Bekliyorum ama hata verip kapanıyor. Ne zaman düzeltecekler? Dün düzeltme eki yapıp duruyorlardı. Değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan başka bir servera bağlanıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
Noanow dedi: Merhaba. CS2 geldiğinden beri GeForce NOW'dan CS:GO açamıyorum. Sürekli 32 GB'lık Steam güncellemesi yapıyor. Bekliyorum ama hata verip kapanıyor. Ne zaman düzeltecekler? Dün düzeltme eki yapıp duruyorlardı. Değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan başka bir servera bağlanıp dener misiniz?
KS KS Noanow Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 386 Çözümler 2 5 Eylül 2023 #4 Erdym dedi: Ayarlardan başka bir servera bağlanıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bendy00 dedi: Sizde sorun olmalı tekrardan dener misiniz az önce CS:GO girdim ben. Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef. Artı 0 Eksi
Erdym dedi: Ayarlardan başka bir servera bağlanıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bendy00 dedi: Sizde sorun olmalı tekrardan dener misiniz az önce CS:GO girdim ben. Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef.
A artur316 Zeptopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 Aynı sorun bende de var dlc kısmından cs2 tiki kaldırdığın zaman düzelecektir ama ben kaldırıyorum yeniden girdiğimde otomatik kendi işaretli oluyor nasıl yapacağım bilmiyorum Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de var dlc kısmından cs2 tiki kaldırdığın zaman düzelecektir ama ben kaldırıyorum yeniden girdiğimde otomatik kendi işaretli oluyor nasıl yapacağım bilmiyorum