GeForce NOW DirectX 11 siyah ekran hatası

emin çoban

Decapat
Merhaba ben birkaç gün önce NVIDIA GeForce NOW indirdim ilk açtığımda siyah ekrandan başka bir şey yoktu araştırdım hatayı ve. Uygulamayı DirectX 9 la açtığımda siyah ekran hatası düzeldi ama bu sefer de hiçbir oyuna giremedim bunu da araştırdım ve uygulamanın DirectX 11 desteklediğini öğrendim bilgisayarım DirectX 12. bu siyah ekran hatasını başka nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben birkaç gün önce NVIDIA GeForce NOW indirdim ilk açtığımda siyah ekrandan başka bir şey yoktu araştırdım hatayı ve. Uygulamayı DirectX 9 la açtığımda siyah ekran hatası düzeldi ama bu sefer de hiçbir oyuna giremedim bunu da araştırdım ve uygulamanın DirectX 11 desteklediğini öğrendim bilgisayarım DirectX 12. bu siyah ekran hatasını başka nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 1163926

Eki Görüntüle 1163924

Eki Görüntüle 1163931

Eki Görüntüle 1163928

Eki Görüntüle 1163937
Websitesi sürümü ile deneyin.Hem daha performanslıydı bende website sürümü.

play.geforcenow.com
Veya arama motoruna geforce now indir yazıp indirme sayfasına gidip oradan web sürümünü seçerek.

Girdim oyunları açıyor ama 1 saniye falan gecikme var performans çok kötü uygulamayı düzeltecek çözümlere hâlâ açayım.

Kardeşim çözüm basit bulabildin mi bilmiyorum ama kurulu olan klasöre giriyorsun. GeForce NOW JSON uzantılı dosyayı notdefteri olarak aç. Sonra "nv-GFN-accelerator = D11", olan yeri "nv-GFN-accelerator = DX9", olarak değiştir sorunun çözülecektir :) her güncellemede 11 olacak sen onu 9 yapar keyifle oynarsın iyi eğlenceler :)

Eki Görüntüle 1163926

Eki Görüntüle 1163924

Eki Görüntüle 1163931

Eki Görüntüle 1163928

Eki Görüntüle 1163937
Girdim oyunları açıyo ama 1 saniye falan gecikme var performans çok kötü uygulamayı düzelticek çözümlere hayla açıyım.
Kardeşim çözüm basit bulabildin mi bilmiyorum ama kurulu olan klasöre giriyorsun. Geforce now JSON uzantılı dosyayı Notdefteri olarak aç. Sonra "nv-gfn-accelerator=d11", olan yeri "nv-gfn-accelerator=dx9", olarak değiştir sorunun çözülecektir :) her güncellemede 11 olacak sen onu 9 yapar keyifle oynarsın iyi eğlenceler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı