GeForce Now donma sorunu

slm ben tarçın

Centipat
22 Mbps downloadım, 5 Mbps uploadım var. Oyunda az gecikme var ama sürekli donuyor. Çılıdırıcam kafayı yiyeceğim ya. Onu yaparım o olmaz. Çıldırdım. Lütfen yardım edin sırf GeForce Now'da oynarım diye Witcher 3 aldım. Oyuna giriyorum ölümcül bir donma var. Boşuna mı para verdim ben buna. Hayır görüntüde çok kötü. Lag çok az ama donmasa bir de görüntü iyi olsa. Ya 360P ye bile razıyım. Yeterki şu oyunu donmadan oynayayım. Lag çok az ama hem donma var hem de görüntü leş.

Bu internet değerlerine göre normal. GeForce Now sayfasında yazıyor tavsiye edilen 100 Mbps.

Ben de kullanıyordum iki hafta öncesine kadar. Nedense aşırı bir paket kaybı söz konusu. Ağ testi yaptığımda 12 Mbps gözüküyor fakat 75 Mbps internetim. Bunu Türknet'e bildirdiğimde ise giremediğiniz sayfanın url'sini cmd.exe üzerinden ping ve tracert testini yapın diyorlar. Fakat benim erişimim yok. Bakalım Edirne'deki Kablonet hattım ile de deneyeceğim. Eğer sıkıntı yaşamazsam İstanbul'daki hattımı TT yapacağım.

Bu internet değerlerine göre normal. GeForce Now sayfasında yazıyor tavsiye edilen minimum 100 Mbps.
Hayır tavsiye edilen 1080P 60 FPS için 24 Mbps internet. 35'te akıcı bir şekilde kullanan arkadaşım da vardı. 50 'ye geçti hala yeterli. Bana da bu sıkıntılar başlamadan önce yetiyordu.

Ben 6 Mbps internette bile Witcher 3 arada donsa ya da görüntü bozulsada bana akıcı bir deneyim sunuyordu sanırım pinginiz ya da jitteriniz yüksek otomatik sunucu seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…