Fotoda görebileceğiniz gibi 70 küsur MB/s download 7 küsur MB/s de uploadlı bir internetim var ki bu testi yaparken yan sekmede Technopat sitesi, arka planda Steam ve GeForce Now açık. Yani normalde 80 Mb/s hızım var. Şimdi GeForce Now indirdim, 1 saatlik sürümünü bir deneyeyim dedim güzelse satın alırım diye. Halİhazırda güçlü bir sistemim var ama ekran kartım 5700XT yani Ray Tracing çekirdekleri yok. Aynı oyunu(Metro Exodus) bir RTX on(GeForce Now) vs RTX off(kendi sistemim) oynayayım dedim Cyberpunk 2077 çıkmadan. Ona göre belki çok fark ediyorsa Cyberpunk'ı da GeForce Now'dan oynarım dedim. 
Girdim GeForce Now'a Steam hesabımı bağladım. Metro Exodus'u açayım dedi,  bir baktım 15MB/s hız ölçtü. 10 pixelde 30 FPS oynarsın anca gibi bir uyarı verdi. Çıktım, internetimi ölçtüm. 80MB/s GeForce Now'a dönüyorum, tekrar ölçüyorum 15MB/s. Sonra internette bir araştırdım, zaten çok fazla insanın bu konudan şikayetçi olduğunu gördüm. Sonra İngilizce ve Almanca olarak araştırdım. Yurt dışında da aynı sorundan muzdarip binlerce insan forumları şikayetlerle doldurmuş resmen. Şimdi ya koskoca NVIDIA'nın 5-10 tane adam akılı server kuramadığına inanacağız ya da halihazırda kendisi bir donanım satıcısı olduğu için insanları bu tarz streaming servislerinden soğutma amacında olduğuna veya 3.seçenek benim bilmediğim başka bir olay var. Gerçek nedeni bilen biri varsa lütfen paylaşsın. Şimdi bir de uyarı yapayım bu streaming servisi için zaten oyunu ayrıca satın alıyorsunuz(Steam, Epic) üstüne yüksek hızlı bir internette satın alıyorsunuz sonra GeForce Now'a 1 yıl için 500 lirayı da ateşliyorsunuz(ben vermedim) arkadaşlar sonuç: 10 pixel 30 FPS olabilir dikkat edin.