GeForce NOW'da ayarları manuel olarak 1600x900 60 FPS olarak ayarladım. 23 Mb/s önerdi, ben de 30Mb/s olarak ayarladım ne olur ne olmaz diye ama oyun içinde sürekli görüntü kalitesi düşüyor ve takılıyor. Ben de sorun olup olmadığını anlamak için defalarca test yaptım, testlerde internetim stabil 34~36 Mb/s çıkıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Türkiye sunucularında oynuyorum ve kendi uygulamasında yaptığım testi aşağıya bırakıyorum.
Ailenizle birlikte yaşıyorsanız aileniz interneti çok fazla kullanıyor olabilir.
Bilgisayarınızdaki fazla internet yiyen programlar kapalı mı?(Discord,Google falan)
Ailenizle birlikte yaşıyorsanız aileniz interneti çok fazla kullanıyor olabilir.
Bilgisayarınızdaki fazla internet yiyen programlar kapalı mı?(Discord,Google falan)
Otomatik yapınca kötü kaliteye geçiyor ve tekrar yüksek kaliteye geçmiyor. Sanırım daha hızlı bir internete ihtiyacım var. 30 FPS oynamak istemiyorum . Dragon Center üzerinden geri kalan tüm uygulamaları internet bağlantısını kesip öyle deniyeceğim.