GeForce Now düşük Mbps sorunu

Benimki de aynı bende 35 mbps net var ama 13 gözüküyor. Aslında görüntüyü iyi veriyor. Ama pikselleşme ve takılma donma olayı ara sıra oluyor.

Aynı sorun bende de birebir var. Her şeyi denedim telefondan internet paylaşınca bu sınır kalkıyor ama ben 17-18 Mbps gördüm telefonla paket kaybı falanda düzeliyor internet sağlayıcınızı ve modeminizi öğrenebilir miyim?

Arkadaşlar bu sizinle alakalı değil. Hız testinde ping ve hız değerlerinizin düşük/yüksek çıkmasının sebebi hız testinde testi Türkiye'deki sunucular ile yapılması. Siz Geforce Now kullanırken size çok uzak bir sunucuya bağlanıyorsunuz o yüzden değerleriniz farklı çıkıyor. Tek çözüm Geforce Now sisteminin Türkiye'ye yakın bir yerlere ya da Türkiye'de sunucu açmasını beklemek.

Hayır bak şimdi modeme bağlıyken test 11 Mbps tarayıcıdan 33-34 Mbps hız aldım telefonun internetini bağladım tarayıcıdan 16-17 Mbps falan çıktı 4.5 g az çekiyor bizim evde GeForce Now'da denedim onda da 17 Mbps çıktı sıkıntı niye ise modeme bağlıyken oluyor.

Bence GeForce Now Founder almamız için düşük Mbps veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…