GeForce NOW düzgün çalışıyor mu?

bonjour

Megapat
Daha fazla  
Bugün GeForce NOW denemek istedim ama ücretsiz sürümü olduğundan mı bilmem bayağı bayağı fiyasko oldu. Önce 70 oyuncu sırası için 1.5 saat bekledim, sonra 3440x1440 monitörden girmeme rağmen çözünürlüğü 1920x1080'den yukarı alamadım ayarları. Grafikler çamur gibiydi ve 5dk içerisinde attı, şimdi önceki oturum kapanıyor diyor ama 20dk oldu öyle kaldı. FPS düşüktü, lag oldu. Yani neresinden tutsam elimde kaldı. Bana mı denk geldi acaba? 75Mbit dowload ve 8Mbit upload hızım var, sadece GeForce NOW'a bağlanırken yetersiz deyip 25Mbit gösteriyor, Speedtest'de hızım 75Mbit ve sorunsuz görünüyor.
Para ödemeden deneyip ücretli pakete geçmek istiyordum.
Not: Önceki oturum kapanmadığı için programı kapat aç yaptım, aynı şekilde halen.

NVIDIA_Share_dWhGkCPv2B.jpg

VPN ile 14 Mbps 768p 60 FPS akıcı oynuyorum. The Witcher 3 oynayarak 20 saati aştım diyebilirim.
Avrupa sunucularına nasıl bağlanabilirim, yurt dışı siteden hesap açmam gerekiyor sanırım?

Avrupa konumu seçerek VPN açıyorsun. Hesabı oluşturup Free sürümü alıyorsun. Sonra oyunu girince yükleniyor yazısını gördüğünde VPN'yi kapatıyorsun.

Merhaba. Hocam ben proton VPN öneririm.VPN açıyorsun ABD konuma geç öyle hesabı aç böylece hem Avrupa hem de Amerika konumunda kullanabilirsin sonrada oyunu açdıktan sonra VPN kapat.

Untitled.png

Sırf Ramazan geldi takılırım düşüncesiyle ben de bilgisayarı kurup satın aldım GFN'ı hatta önce 24 saatlik sonra 1 aylık aldım. 100M/8M Turknet kullanmama rağmen oyunlarda bir kasma donma problemi var internetle alakasız özellikle SCUM oyununda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı