GeForce NOW Dying Light 2 "Sorry, something went wrong" hatası

yigitabrek

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, bugün GeForce NOW üzerinden Dying Light 2 oynamaya çalıştım. Fakat oyunu açtığımda aşağıdaki hata karşıma çıkıyordu:

Oyunu 2-3 kere tekrar başlatmayı denedim fakat işe yaramadı. Daha sonrasında Reddit'te yabancı kullanıcıların da bu konu ile ilgili sorun çektiğini gördüm. Önerilen şey ise Steam'den oyunun özellikler kısmına girip /nolightfx yazmaktı. Fakat bildiğiniz üzere GeForce NOW üzerinden Steam arayüzüne erişemiyoruz oyun kapandığı anda atıyor sistemden. Nasıl çözerim bu sorunu? Ya da kendi bilgisayarımdan açıp özellikler kısmına yazsam GeForce NOW üzerinde de geçerli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soruna Denuvo neden oluyor maalesef pek yapabileceğin bir şey yok. Araştırmama göre sorununuz ile alakalı tek bu çözüm önerisini paylaşayım. Fakat bu öneri Steam için geçerli.

Muhtemel çözüm önerisi:

Steam'i açın ve DL2'yi bulun.
Oyuna sağ tıklayın ve Özellikler > Genel'e tıklayın.
Başlatma Seçenekleri bölümünü bulun ve şunu yazın: /nolightfx
Ardından pencerenin x düğmesine tıklayın.
Oyunu tekrar yükleyin ve bu, oyunun çökmesini önleyecektir.

Son düzenleme:
Hesabı satın mı aldınız ?

Nasıl yani?
Hesabı satın mı aldınız?

Arkadaşımın hesabı normalde Dying Light 2 almış onun hesabından giriyorum. 5 kere giriş yapma muhabbeti için mi sordunuz?

Peki kendi bilgisayarım üzerinden başlatma seçeneğini ayarlasam bu benim hesabıma mı kaydolur yoksa cihazıma mı? Kısacası kendi bilgisayarımdan ayarı yapsam GeForce NOW üzerindeki cihazda da çalışır mı o ayar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…