urazzzz Femtopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 Konuda da belirttiğim gibi GeForce NOW EU almayı planlıyorum. Bu internet hızlarıyla almam mantıklı mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Ping: 70-75 ms Download: 140 Mbps Upload: 8 Mbps
Konuda da belirttiğim gibi GeForce NOW EU almayı planlıyorum. Bu internet hızlarıyla almam mantıklı mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Ping: 70-75 ms Download: 140 Mbps Upload: 8 Mbps
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2022 #2 urazzzz dedi: Konuda da belirttiğim gibi GeForce NOW EU almayı planlıyorum. Bu internet hızlarıyla almam mantıklı mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Ping: 70-75 ms Download: 140 Mbps Upload: 8 Mbps Genişletmek için tıkla... Türkiye'de daha ucuza gelirken neden EU?
urazzzz dedi: Konuda da belirttiğim gibi GeForce NOW EU almayı planlıyorum. Bu internet hızlarıyla almam mantıklı mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Ping: 70-75 ms Download: 140 Mbps Upload: 8 Mbps Genişletmek için tıkla... Türkiye'de daha ucuza gelirken neden EU?
urazzzz Femtopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #3 LegendaryDevilHunter dedi: Türkiye'de daha ucuza gelirken neden EU? Genişletmek için tıkla... dostum sorduğum soru bu değil. Sıkıntı yaşar mıyım ona göre alacağım.
LegendaryDevilHunter dedi: Türkiye'de daha ucuza gelirken neden EU? Genişletmek için tıkla... dostum sorduğum soru bu değil. Sıkıntı yaşar mıyım ona göre alacağım.
kazimveben Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #4 urazzzz dedi: dostum sorduğum soru bu değil. Sıkıntı yaşar mıyım ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın ama rekabetçi, online oyunlarda ms sorun yaratabilir . Bunun dışında hikayeli oyunları akıcı oynarsın.
urazzzz dedi: dostum sorduğum soru bu değil. Sıkıntı yaşar mıyım ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın ama rekabetçi, online oyunlarda ms sorun yaratabilir . Bunun dışında hikayeli oyunları akıcı oynarsın.
urazzzz Femtopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #5 kazimveben dedi: Yaşamazsın ama rekabetçi, online oyunlarda ms sorun yaratabilir . Bunun dışında hikayeli oyunları akıcı oynarsın. Genişletmek için tıkla... ekran tam net olmuyor nedeni nedir ve nasıl duzelir sizce
kazimveben dedi: Yaşamazsın ama rekabetçi, online oyunlarda ms sorun yaratabilir . Bunun dışında hikayeli oyunları akıcı oynarsın. Genişletmek için tıkla... ekran tam net olmuyor nedeni nedir ve nasıl duzelir sizce
Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 24 Şubat 2022 #6 Almadan once 30-60 dk deneyebiliyorsun. Dene, kendin karar ver.