GeForce NOW eu sunucu

EmreAcar25

Centipat
Daha fazla  
Ben sıra beklememek için eu sunucunda oynuyordum ama artık oynayamıyorum. GeForce kapatmış eu sunucusunu VPN ile bağlandiğim zaman sıra bekliyor oyun açılınca hata veriyor. Çözümü olan var mı?

Sıra bekleme falan yok hocam, ben istediğimde giriyorum. Lansman zamanında geçen aylarda falandı o durum.

Ben sıra beklememek için eu sunucunda oynuyordum ama artık oynayamıyorum. GeForce kapatmış eu sunucusunu VPN ile bağlandiğim zaman sıra bekliyor oyun açılınca hata veriyor. Çözümü olan var mı?

Bir yöntem var ama o yöntem fixlenince hesaplar ban yer. Herkes sorunsuz oynayabilirsin diyor ama bu yöntemin fixlenip hesaplara ban atılacağından haberleri yok.

Bir yöntem var ama o yöntem fixlenince hesaplar ban yer. Herkes sorunsuz oynayabilirsin diyor ama bu yöntemin fixlenip hesaplara ban atılacağından haberleri yok.
Noldu hocam sorun mu yaşıyorsunuz girerken? Ben 6 aydır kullanyorum. Son 1 ayda hiç denkgelmedim.

Noldu hocam sorun mu yaşıyorsunuz girerken? Ben 6 aydır kullanyorum. Son 1 ayda hiç denkgelmedim.

VPN ile EU sunucularına bağlanan hesaplar yakında ban yer onu diyorum. GAME+ Avrupa sunucularını boşuna yasaklamadı yakında VPN yöntemi de fixlenir. Arkadaş boşuna denemesin.

VPN ile EU sunucularına bağlanan hesaplar yakında ban yer onu diyorum. GAME+ Avrupa sunucularını boşuna yasaklamadı yakında VPN yöntemi de fixlenir. Arkadaş boşuna denemesin.
Yok hocam ilk yazdığım TR serverinde sorun yok mesajına kahkaha attınız ya ona cevap olarak yazmıştım.

Yok hocam ilk yazdığım TR serverinde sorun yok mesajına kahkaha attınız ya ona cevap olarak yazmıştım.

Siz demin ben hiç sıra beklemiyorum dediğiniz için demin TR'deki sıraya bakayım dedim de sonuç bu:

Avrupa da bu saatlerde en fazla 30 kişi oluyordu.

Not: Sanırım siz paralı hesapsınız ben iki hesabı da Free'de denedim ve fark vardı o yüzden "hahaha" attım. Kusura bakmayın.

Evet premium kullanıyorum hocam. Ücretsizde 1-2 saat bekleniyordu haklısınız. Geçen aylarda premiumda bile sıra bekleniyordu 5-10 dakika. Ondan bahsediyorsunuz sandım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…