Arkadaşlar merhaba, İndirimin süresi belirtilmedi ancak NVIDIA, GFN için yaz kampanyası başlattı. Sadece 6 aylık premium abonelikleri geçici süre için 30 dolar/euro'ya düştü. Uyguna almak isterseniz Avrupa üzerinden değil de ABD üzerinden alabilirsiniz. Herkese ben de böyle yaptım. Nasıl yapılacağı ile ilgili rehberi aşağıya bırakıyorum. GAME+ Premium'da bildiğim kadarıyla SSD yerine HDD kullanılıyordu. Üzerine performansı tartışılır. ABD üzerinden alıp Almanya, Hollanda vb. Avrupa sunucuları üzerinden de oynayabilirsiniz.
Rehberin bağlantı adresi: Rehber: GeForce NOW Ücretli/Ücretsiz global sunucularda nasıl oynanır?
@Salih METİN, güncel kura göre 6 aylık fiyatı 1,186 TL. Tavsiyem, bulut hizmeti sunan uygulamalara bel bağlamamak olur da illa alacaksanız da bunu alın. Fiyatı uygun ve iyi kalite.
VPN çok uğraştırmaz. VPN'i daha tarayıcıya girmeden açın ya da tarayıcı eklentisinden açın. Ondan sonra direkt alım sayfasına ilerleyin. Şıp diye çekiyor parayı. Ama iptal etmeyi unutmayın sonra. Yoksa 6 ay sonra para yine çekilir.