Geforce Now fare çalışmıyor

39896

Megapat
Makaleler
8
Merhaba, Mi 9 SE telefonum var. Dili İngilizce yapıp telefonumda Geforce Now'ı çalıştırmayı başardım. Telefona Type C to USB aparatı aldım ve faremi bağladım. İşaretçi ekranda gözüküyor kıbırdatabiliyorum menüde oyun seçebiliyorum fakat oyuna girdiğim zaman tıklama yapamıyorum. Örneğin Leage of Legends'a girdim oyunu aradım başlattım fakat oyun içinde fareyle yönlendirme, karakter seçme, alma-satma vs. gibi şeyleri yapamıyorum. Yardımınızı bekliyorum.

Merhaba, Mi 9 SE telefonum var. Dili İngilizce yapıp telefonumda Geforce Now'ı çalıştırmayı başardım. Telefona Type C to USB aparatı aldım ve faremi bağladım. İşaretçi ekranda gözüküyor kıbırdatabiliyorum menüde oyun seçebiliyorum fakat oyuna girdiğim zaman tıklama yapamıyorum. Örneğin Leage of Legends'a girdim oyunu aradım başlattım fakat oyun içinde fareyle yönlendirme, karakter seçme, alma-satma vs. gibi şeyleri yapamıyorum. Yardımınızı bekliyorum.
Bende de sağ tık sorunu var. Sağ tuş dışında diğer tuşlar çalışıyor. Format atmanızı öneririm

B
Bu öneri biraz saçma geldi. :)
Bir daha düşünün o zaman. Sizin sorununuza benzer bir sorun yaşayan arkadaş format atarak çözmüş. Sonra sağ tuş sorunu onda da başlamış.
Screenshot_2020-02-29-15-22-49-546_com.facebook.katana.jpg
Screenshot_2020-02-29-15-22-20-441_com.facebook.katana.jpg

Çözebildiniz mi hocam sorunu, aynı sorunu bende yaşıyorum da
B

Bir daha düşünün o zaman. Sizin sorununuza benzer bir sorun yaşayan arkadaş format atarak çözmüş. Sonra sağ tuş sorunu onda da başlamış.
Eki Görüntüle 507730Eki Görüntüle 507731
Ama burda ki kişi faresinin hiç çalışmadığını söylemiş konu ile alakası yok yani

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı