Tolga1614 Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #1 Üyeliği almama rağmen founders üyelik gelmedi ve üyeliğin yanında pending yazıyor. Normalde üyeliğin alındığı gibi gelmesi gerekmiyor mu? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 5,8 KB · Görüntüleme: 163
Üyeliği almama rağmen founders üyelik gelmedi ve üyeliğin yanında pending yazıyor. Normalde üyeliğin alındığı gibi gelmesi gerekmiyor mu?
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 23 Şubat 2020 #2 Bende direk gelmişti ama her halde yoğunluktandır.
S speedymuffin Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 144 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #3 Tolga1614 dedi: Üyeliği almama rağmen founders üyelik gelmedi ve üyeliğin yanında pending yazıyor. Normalde üyeliğin alındığı gibi gelmesi gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer 1 saat içinde gelmez ise özelden mesaj atın bana halledelim
Tolga1614 dedi: Üyeliği almama rağmen founders üyelik gelmedi ve üyeliğin yanında pending yazıyor. Normalde üyeliğin alındığı gibi gelmesi gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer 1 saat içinde gelmez ise özelden mesaj atın bana halledelim
Tolga1614 Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #4 speedymuffin dedi: Eğer 1 saat içinde gelmez ise özelden mesaj atın bana halledelim Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim ama bu normal mi yoksa sorun mu? Amacım otomatik ödemeyi kaldırmak fakat beklendiği için onuda yapamıyorum tek sıkıntım o.
speedymuffin dedi: Eğer 1 saat içinde gelmez ise özelden mesaj atın bana halledelim Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim ama bu normal mi yoksa sorun mu? Amacım otomatik ödemeyi kaldırmak fakat beklendiği için onuda yapamıyorum tek sıkıntım o.
S speedymuffin Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 144 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #5 Tolga1614 dedi: Tamamdır teşekkür ederim ama bu normal mi yoksa sorun mu? Amacım otomatik ödemeyi kaldırmak fakat beklendiği için onuda yapamıyorum tek sıkıntım o. Genişletmek için tıkla... Sorun olmalı çünkü az önce yine denedim ve direkt founders aktifleşti
Tolga1614 dedi: Tamamdır teşekkür ederim ama bu normal mi yoksa sorun mu? Amacım otomatik ödemeyi kaldırmak fakat beklendiği için onuda yapamıyorum tek sıkıntım o. Genişletmek için tıkla... Sorun olmalı çünkü az önce yine denedim ve direkt founders aktifleşti
Tolga1614 Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #6 speedymuffin dedi: Sorun olmalı çünkü az önce yine denedim ve direkt founders aktifleşti Genişletmek için tıkla... Peki ne yapabilirim yaklaşık yarım saat oldu.
speedymuffin dedi: Sorun olmalı çünkü az önce yine denedim ve direkt founders aktifleşti Genişletmek için tıkla... Peki ne yapabilirim yaklaşık yarım saat oldu.
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 23 Şubat 2020 #7 Tolga1614 dedi: Peki ne yapabilirim yaklaşık yarım saat oldu. Genişletmek için tıkla... Kartı kaldırabiliyorsanız kaldırın ve başka bir hesap açıp ona Founders alın.
Tolga1614 dedi: Peki ne yapabilirim yaklaşık yarım saat oldu. Genişletmek için tıkla... Kartı kaldırabiliyorsanız kaldırın ve başka bir hesap açıp ona Founders alın.
Tolga1614 Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #8 dlasb dedi: Kartı kaldırabiliyorsanız kaldırın ve başka bir hesap açıp ona Founders alın. Genişletmek için tıkla... Payment method kısmına tıklanılmıyor üyelik onaylanmadığı sürece sanırım para çekme gibi bir olay yaşanmaz herhalde.
dlasb dedi: Kartı kaldırabiliyorsanız kaldırın ve başka bir hesap açıp ona Founders alın. Genişletmek için tıkla... Payment method kısmına tıklanılmıyor üyelik onaylanmadığı sürece sanırım para çekme gibi bir olay yaşanmaz herhalde.
S speedymuffin Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 144 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #9 Tolga1614 dedi: Peki ne yapabilirim yaklaşık yarım saat oldu. Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekleyin eğer olmayacak gibiyse biraz siteyle oynayalım Sizin için ben halledeceğim hesabınızı vermenize gerek yok.
Tolga1614 dedi: Peki ne yapabilirim yaklaşık yarım saat oldu. Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekleyin eğer olmayacak gibiyse biraz siteyle oynayalım Sizin için ben halledeceğim hesabınızı vermenize gerek yok.
Tolga1614 Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #10 Desteğe yazsam acaba ilgilenirler mi? Yada canlı sohbete?