GeForce Now Founders Üyelik Sorunu

Destek bana bir şey olmayacağını söyledi ama eğer para çekme durumu olursa mecburen kartı iptal edeceğim.

Destek bana bir şey olmayacağını söyledi ama eğer para çekme durumu olursa mecburen kartı iptal edeceğim.
Hocam simdi karti iptal etsek ileride haciz gibi bir durum olmaz degil mi ? Ben de uyeligi iptal ettim ama sonra siparis onay mesaji aldim.

Hocam simdi karti iptal etsek ileride haciz gibi bir durum olmaz degil mi ? Ben de uyeligi iptal ettim ama sonra siparis onay mesaji aldim.
Bu mesajı bende aldım. Hesabı silip aynı eposta ile bidaha hesap açtım gecesinde sildiğim hesaptan onay mesajı geldi. Destekle konuştuğumda bu epostaya hiç bir üyeliğin alınmadığını söyledi ve gelen onayında hata olabileceğini söyledi genede ben halen tedirginim.
Bu konu hakkında detaylı bilgisi olan bir olsa güzel olucak.
Size atılan iptal linki neydi?
Ben de şimdi o adrese eriştim fakat ben ordaki 'return an item' yazısına tıklayıp mesaj gönderdim sizde mi bu şekilde yaptınız?
Az önce tekrar bir kontrol ettim ve aldığım eposta ile kartın son 4 hanesini girince ekrana bir hata oluştu lütfen alışverişe devam edin yazısı geldi. Umarım iptal olmuştur.

Son düzenleme:
Ben de şimdi o adrese eriştim fakat ben ordaki 'return an item' yazısına tıklayıp mesaj gönderdim sizde mi bu şekilde yaptınız?
bende return an itemdan siteye eriştim ve sipariş iptal talebi gönderdim.
Az önce tekrar bir kontrol ettim ve aldığım eposta ile kartın son 4 hanesini girince ekrana bir hata oluştu lütfen alışverişe devam edin yazısı geldi. Umarım iptal olmuştur.
onu bende denedim. Ara sıra öyle hata ekranı geliyor. Ama biraz daha zorlarsanız siparişinizi görebilirsiniz. Hatta sipariş numarası ve şifre ile deneyin (hesabınızı sildikten sonra size gelen emailde sipariş numarası olacak oradan ulaşabilirsiniz sipariş numaranıza).

Ben de tekrardan destek ile konuştum herhangi bir üyeliğin gözükmediğini tekrar ve tekrar söylediler. Ayrıca hesabı silince onla ilgili tüm verilerinde silindiğini de söylediler. Bir de kartta para olmaz ise üyeliğin iptal olup olmayacağını sorunca her hangi bir üyeliğin gözükmediğini söylediler eposta ya kayıtlı.
Bir daha da böyle bir üyelik almayacağıma kesin olarak karar verdim.
Kaç saat sonra cevap gelir acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…