baid Picopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar 2 gündür arıyorum. Technopat'ın yaptığı çekilişe katılamıyordum, şartlar uymuyordu. Diğer forumlarda kodlar verildikten 3-4 dakika sonra hepsi kullanılmış. Kısaca kod bulamadım, siz nereden buldunuz? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2021
Arkadaşlar 2 gündür arıyorum. Technopat'ın yaptığı çekilişe katılamıyordum, şartlar uymuyordu. Diğer forumlarda kodlar verildikten 3-4 dakika sonra hepsi kullanılmış. Kısaca kod bulamadım, siz nereden buldunuz? Teşekkürler.
empaisi Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Beden Eğitimi Öğretmeni 16 Şubat 2021 #2 Bulursan banada yazar mısın hocam.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #3 Bu akşam Technopat'te biraz daha kod dağıtılacak.
K1ng06 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 351 Makaleler 5 Çözümler 1 16 Şubat 2021 #4 Nemai dedi: Bu akşam Technopat'te biraz daha kod dağıtılacak. Genişletmek için tıkla... Emin misin?
baid Picopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #5 Nemai dedi: Bu akşam Technopat'te biraz daha kod dağıtılacak. Genişletmek için tıkla... Çekiliş ile mi yine ? Ben katılamıyorum . Nemai dedi: Bu akşam Technopat'te biraz daha kod dağıtılacak. Genişletmek için tıkla... Eğer ihtiyacın yoksa çekilişe benim yerime katılabilir misin?
Nemai dedi: Bu akşam Technopat'te biraz daha kod dağıtılacak. Genişletmek için tıkla... Çekiliş ile mi yine ? Ben katılamıyorum . Nemai dedi: Bu akşam Technopat'te biraz daha kod dağıtılacak. Genişletmek için tıkla... Eğer ihtiyacın yoksa çekilişe benim yerime katılabilir misin?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #6 baid dedi: Çekiliş ile mi yine ? Ben katılamıyorum . Eğer ihtiyacın yoksa çekilişe benim yerime katılabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sosyal için olan bitmiş. Ben ordan kazanmıştım zaten bir daha katılamazdım herhalde.
baid dedi: Çekiliş ile mi yine ? Ben katılamıyorum . Eğer ihtiyacın yoksa çekilişe benim yerime katılabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sosyal için olan bitmiş. Ben ordan kazanmıştım zaten bir daha katılamazdım herhalde.