L Luna1057 Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar bu dediğim sorun sadece vampyr oyununda oluyor. Xbox seçeneği ile girip hesaba da giriyorum ama sonra atıyor. Nedenini bilen var mı?
Arkadaşlar bu dediğim sorun sadece vampyr oyununda oluyor. Xbox seçeneği ile girip hesaba da giriyorum ama sonra atıyor. Nedenini bilen var mı?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.355 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #2 Luna1057 dedi: Arkadaşlar bu dediğim sorun sadece vampyr oyununda oluyor. Xbox seçeneği ile girip hesaba da giriyorum ama sonra atıyor. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir hata vermeden mi atıyor?
Luna1057 dedi: Arkadaşlar bu dediğim sorun sadece vampyr oyununda oluyor. Xbox seçeneği ile girip hesaba da giriyorum ama sonra atıyor. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir hata vermeden mi atıyor?
L Luna1057 Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2023 #3 chaturanga dedi: Hiçbir hata vermeden mi atıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox hata veriyordu doğru hatırlıyorsam sonra tamama tıklayıncva oyun kapanıyor.
chaturanga dedi: Hiçbir hata vermeden mi atıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox hata veriyordu doğru hatırlıyorsam sonra tamama tıklayıncva oyun kapanıyor.