GeForce NOW Game Plus alacaklar için bilgilendirme

merteknn

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Çankaya,Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo IdeaPad Gaming 3 | Ryzen 7 5800H | RTX 3050 85 Watt | 16 GB 3200 Mhz RAM | WD SN530,SN570 1.5 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Ankara'da oturuyorum 30-80 Mbps arasında değişen fiber internetim var. Gameplus aldım 150 TL'lik. Size aldıktan sonra karşılaşacağınız şeyleri söylemek istedim.
1-kısaltılmış bekleme süresi yalanı. (Akşam ve akşamüstü saatleri için geçerli.)

1619808516573.png

2. RTX'li kartlara erişim yalanı. Aldığımdan beri 1 kere bile RTX'li karta denk gelmedim ancak oyunlarda RTX ve DLSS teknolojileri kullanılabilir durumda.
3. Avrupa sunucularındaki GeForce NOW kalitesi yalanı. ASUS bilgisayarımda modemin dibinde 5GHz'e bağlı iken bile bazı saatlerde oynanılmaz oluyor. Takılma ve donmadan dolayı.
4. Alınır mı? Yüksek grafikli oyunlara sahipseniz Steam ve Epic Games Vs'de. İnternetiniz iyi ise ve stabil ise. Uzun vadede oyun PC'si veya yüksek donanımlı PC almayacaksanız. Kesinlikle alınır. Ankaradaysanız çok düşük gecikme sürelerine şahit oluyorsunuz. Ben 4-3 ms arasında oynuyorum arada 7 oluyor. Unutmamak lazım PC de oynar gibi değil görüntü hafif çamurlu oluyor mecburen. Uzakları çok göremiyorsunuz. Bence alınır ama bu fiyat fazla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı