E enes.kirdagezen Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1 22 Mayıs 2021 #1 GeForce NOW Türkiye sunucularında stok bitmiş satın alamıyorum. VPN ile nasıl giriş yapılabileceğini anlatabilecek biri varsa çok sevinirim.
GeForce NOW Türkiye sunucularında stok bitmiş satın alamıyorum. VPN ile nasıl giriş yapılabileceğini anlatabilecek biri varsa çok sevinirim.
A Abranas Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 396 Çözümler 3 22 Mayıs 2021 #2 Vpn ile giriş yapmak yasaklandı diye biliyorum, bir de vpnli olarak almaya çalışırsan bile 10$ (84₺) ödemen gerekebilir.
Vpn ile giriş yapmak yasaklandı diye biliyorum, bir de vpnli olarak almaya çalışırsan bile 10$ (84₺) ödemen gerekebilir.
G GeforceHesap Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2021 #3 enes.kirdagezen dedi: GeForce NOW Türkiye sunucularında stok bitmiş satın alamıyorum. VPN ile nasıl giriş yapılabileceğini anlatabilecek biri varsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben konsol aldığım için GeForce NOW hesabımı satıyorum ilgilenirsen 2.el Technopat'ta ilanın vat
enes.kirdagezen dedi: GeForce NOW Türkiye sunucularında stok bitmiş satın alamıyorum. VPN ile nasıl giriş yapılabileceğini anlatabilecek biri varsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben konsol aldığım için GeForce NOW hesabımı satıyorum ilgilenirsen 2.el Technopat'ta ilanın vat