T talıscaedit Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #1 Merhabalar Geforce Now'da oyun oynamak istiyorum, henüz gamepad almadım normal TV kumandasıyla girdim. Oturum açmak istedim ancak klavye çıkmadı. Hesap bilgilerimi yazamadım gamepad bağladığım zamanda böyle bir problem yaşar mıyım acaba ?
Merhabalar Geforce Now'da oyun oynamak istiyorum, henüz gamepad almadım normal TV kumandasıyla girdim. Oturum açmak istedim ancak klavye çıkmadı. Hesap bilgilerimi yazamadım gamepad bağladığım zamanda böyle bir problem yaşar mıyım acaba ?
Çözüm Mustafa.Kaan 14 Mayıs 2025 Her TV kumandası Geforce Now'un giriş desteğiyle uyumlu olmayabilir ama gamepad bağlayınca böyle bir uyumsuzluk sorunu yaşamazsınız. Anlatabildiysem çözüm olarak raporluyorum hocam? @talıscaedit
Her TV kumandası Geforce Now'un giriş desteğiyle uyumlu olmayabilir ama gamepad bağlayınca böyle bir uyumsuzluk sorunu yaşamazsınız. Anlatabildiysem çözüm olarak raporluyorum hocam? @talıscaedit
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.665 Makaleler 2 Çözümler 1.652 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #2 Her TV kumandası Geforce Now'un giriş desteğiyle uyumlu olmayabilir ama gamepad bağlayınca böyle bir uyumsuzluk sorunu yaşamazsınız. Anlatabildiysem çözüm olarak raporluyorum hocam? @talıscaedit Son düzenleme: 14 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Her TV kumandası Geforce Now'un giriş desteğiyle uyumlu olmayabilir ama gamepad bağlayınca böyle bir uyumsuzluk sorunu yaşamazsınız. Anlatabildiysem çözüm olarak raporluyorum hocam? @talıscaedit
KS KS T talıscaedit Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Her TV kumandası GeForce NOW'un giriş desteğiyle uyumlu olmayabilir ama gamepad bağlayınca böyle bir uyumsuzluk sorunu yaşamazsınız. Anlatabildiysem çözüm olarak raporluyorum hocam? @talıscaedit Genişletmek için tıkla... Evet çok teşekkür ederim. Kısıtlama vardı cevap yazamadım, kusura bakmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Her TV kumandası GeForce NOW'un giriş desteğiyle uyumlu olmayabilir ama gamepad bağlayınca böyle bir uyumsuzluk sorunu yaşamazsınız. Anlatabildiysem çözüm olarak raporluyorum hocam? @talıscaedit Genişletmek için tıkla... Evet çok teşekkür ederim. Kısıtlama vardı cevap yazamadım, kusura bakmayın.